Дами, зимата идва и е време да я посрещнете подобаващо,

...
Дами, зимата идва и е време да я посрещнете подобаващо,
Коментари Харесай

Кожени боти - кои модели ще са най-модерните този сезон?

Дами, зимата идва и е време да я посрещнете уместно, обути със страхотни дамски боти естествена кожа. Красиви, елегантни, съвременни, те са постоянно добър избор за отличната ви безупречна визия. Кои модели да изберете, с цел да сте в звук с последните модерно безредици за сезона? Споделяме незабавно препоръките на специалистите.

Боти с солидна гумена подметка

Така наречените lug-sole боти с дебела гумена подметка, която ви обезпечава комфортно и несъмнено стъпване и на сняг и лед, трайно навлязоха в дамския дрешник. Тези обувки шестват по стилните сцени в последните години и намират място в сбирките на огромните дизайнери. Няма да сбъркате, в случай че и този сезон подберете сходни модели, с които да се обуете топло и удобно. Изчистени, солидни, в типичен цветове като черно, кафяво и бежово, те се трансформират в съвременна класика, която от ден на ден дами на всички възрасти избират за своя аутфит през студените месеци. Британското издание на Vogue поучава, да носите този вид дамски с плетена рокля или необятни джинси, а за по-смела визия - с пола с ниска талия.

Рокерски боти

Това име крие моделите с катарами и верижки, които са въодушевени от рокерския стайлинг. Biker ботите са супер съвременни и си отиват както с обичаните ви джинси, по този начин и с красива зимна рокля. Внасят неповторима щипка бунтарство и неподчинение във визията ви, като ви трансформират в смела дама, която не се колебае да върви с уверена стъпка към успехите в персонален и професионален проект. Изберете обичани модели в класическо черно и носете със самочувствие. Този вид дамски боти естествена кожа ви отиват и ви отличават! Има ги във всевъзможни разновидности - по-ниски или по-високи, с изрязвания и декоративни шевове, само че при всички положения - с готини катарами.

Класически боти до глезена

Те са постоянно отличен избор, с който просто няма по какъв начин да сбъркате. Женствени, красиви, минималистични и елегантни, този вид дамски боти естествена кожа са съвършеното допълнение към всеки стайлинг. Във постоянно настоящото черно, което си отива с съвсем всичко или пък в красиво кремаво или бежово, този вид обувки са идеални за всяка жена, за всеки ден и мотив. Стоят еднообразно добре и в офиса, и в всекидневието, и на срещи с другари или специфичен мъж. Идеалният избор, когато се чудите каква обувка ще си отива с даден стайлинг.

Каубойски ботуши

Супер занимателни и готини, този вид обувки са несравнимо впечатляващи и чаровни и несъмнено с чифт от тях на ваша страна ще се отличите. Можете да ги носите по класическия метод - с джинси и карирана риза, както и да си поиграете с аутфита и да съчетаете с примерно, костюм. Защо не? Експериментирайте и открийте обичаните си визии. Този вид дамски боти естествена кожа са доста съвременни и се оферират във всевъзможни разновидности, измежду които сигурно ви чакат идеалните за вас.

Кои модели от модерните модели за сезона ви харесват най-вече? Спокойно можете да се сдобиете с по един чифт от всички. Точно както чантите, обувките са другото модерно прелъщение, от което една дама просто няма по какъв начин да има задоволително. Разгледайте и изберете, носете с усмивка и самочувствие!

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР