Дами, пишете ли първи на мъжете, които сте си харесали?

...
Дами, пишете ли първи на мъжете, които сте си харесали?
Коментари Харесай

Старомодно ли е разбирането, че жените никога не трябва да пишат първи

Дами, пишете ли първи на мъжете, които сте си харесали? Не бързайте да отговаряте, тъй като знаем отговора. И той е, че в никакъв случай не го вършиме. Дори и да харесвате някого супер доста, вие не бихте създали първата крачка, колкото и да ви се желае. Какво ви стопира?

Може би предразсъдъците, може би разбиранията, че мъжете би трябвало да са основателите на всичко. Старомодно ли е това мислене? Мислите ли, че в случай че пишете вие първи на него ще настъпи краят на света? Или може би не го вършиме от боязън да не бъдете отхвърлени, което ще се отрази на самочувствието ви и настроението ви? Ами в случай че получите позитивен отговор? Ами в случай че от това излезе нещо красиво най-после?

Искаме да ви кажем, че няма нищо срамно първи да започнете контакт с мъж. Захвърлете всички закостенели разбирания и предубеждения. Бъдете малко по-смели и уверени в себе си. И знайте, че не е неверно да опиташ. В този живот би трябвало да опитаме от всичко. По-лошо е, когато страхът те стопира от нещата, които искаш да направиш. Но страхът не е по-силен от вас.

Причини за какво дамите в никакъв случай не пишат първи

Тя не се вълнува от вас или не се интересува от връзката

Без значение какво чувствате към нея, не е належащо тя да изпитва същите усеща и страсти. Разбира се, тя може да се съгласи още на секундата, в  която сте ѝ написали да излезете на среща, само че може и да бави отговора с часове.

Трябва да знаете, че в случай че тя не се пробва интензивно да стартира диалози, повода може да е най-очевидната – тя просто може да не се интересува от вас или връзката. Класически признаци на тази обстановка могат да се видят от тона, който тя употребява, когато ви дава отговор.

Ако наподобява, че дава къси отговори или я виждате онлайн, само че не е дала отговор на вашите известия, това може да значи, че тя не вижда стойност в диалога с вас или вложението на време. Тя може даже да се надява, че в случай че продължи да се държи по този метод, можете да разберете намека и да загубите интерес към нея.

 Тя не счита, че си заслужавате напъните

Отличителните белези на една сполучлива връзка са време, старания, ангажираност и взаимност. Всичко това са скъпи неща в една връзка, която е построена от обич. Въпреки това, когато вие двамата към момента се опознавате, може да се окаже, че тя може да не има вяра, че си заслужавате напъните. Дори в случай че вършиме всичко за нея и сте подготвени да ѝ се посветите, тя може би не е на същата вълна.

Ако не е уверена, че си заслужавате нейното време и старания, тогава може да е ваша отговорност да докажете цената си посредством дейностите си, само че дали си коства?

Иска да разбере дали в действителност държите на нея

Повечето сантиментални връзки са танц сред двама сътрудници – те непрестанно се доближават и отдръпват, с цел да видят дали на другата страна не ѝ липсва наличието им. Може би тя се стопира да ви изпрати известие, с цел да види дали ще го извършите първи. Това е просто необяснима логичност, която е постоянно срещана измежду доста дами, защото те желаят да знаят сигурно, че не се страхувате да извършите първите стъпки във връзката.

Най-доброто нещо, което можете да извършите в такива обстановки, е да покажете, че сте подготвени да се отдадете на нея и че тя в действителност ви липсва.

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР