Дължината на вашия безименен пръст и показалец, разкриват много конкретни

...
Дължината на вашия безименен пръст и показалец, разкриват много конкретни
Коментари Харесай

Дължината на безимения пръст и показалеца говори за характера ви

Дължината на вашия анонимен пръст и показалец, разкриват доста съответни неща от характера ви. Изследванията са на Норвежкия научен и софтуерен университет.
Искате ли да научите освен това за себе си и вашите близки и другари?
Направете си елементарно този дребен тест:
1. Погледнете деликатно от горната страна лявата си длан /или на този, за който ви интересува/. В какво отношение се намира дължината на показалеца и безименния пръст?
 Как да разпознаем хората с неприятни сърца? Как да разпознаем хората с неприятни сърца?
В света, който живеем, добротата е изключение. Хората към нас постоянно ни мислят злото, а ние все не съумяваме да разпознаем кои от тях д...
2. Прочетете и разберете към кой вид принадлежите вие съгласно описанията по-долу.
а) Безименният пръст е е по-къс от показалеца.
Тази настройка на дължината приказва за изключително мощно самочувствие и даже егоизъм в избрани моменти. За такива хора изобщо не е никакъв проблем да са сами, тъй като въобще не обичат да ги обезпокояват.
Когато става дума за обич, тяхното самочувствие леко отшумява. Рядко имат подготвеност да създадат те първата крачка и да вземат самодейността в свои ръце.
б) Безименният пръст е по-дълъг от показалеца
 5 вида хора, които би трябвало да отбягвате 5 вида хора, които би трябвало да отбягвате
Като че ли става все по-трудно да намерим свестни хора край себе си, с които да се разбираме. На пръв взор множеството хора са симпатичн...
Притежателите на такива пръсти имат забележителни външни данни. Те са доста очарователни, елементарно споделят и се схващат с хората към тях. Независимо от това обаче, те се характеризират като цяло с лека настъпателност. Лесно се вземат решение да поемат по-големи опасности и не биха се отказали да печелят повече, в сравнение с тези с по-къс анонимен пръст.
в) Безименният пръст и показалеца са почти с идентична дължина
Когато това е по този начин, можем да приказваме за хора с изключителна преданост и същинска убеденост. Те са доста всеотдайни и правилни сътрудници. Предпочитат да дават доста повече, в сравнение с да вземат. С тях всичко върви безпрепятствено и умерено, като че ли е по проект.
Изследванията на норвежкия екип са стигнали и до друго умозаключение. Дългите показалци осведомят за по-ниски равнища на тестостерон, а късите противоположното - за високи.
И по този начин... След прочетено в горните описания, успяхте ли да разпознаете себе си или някой ваш непосредствен?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР