Дали за хляб и мляко, или за традиционния седмичен пазар,

...
Дали за хляб и мляко, или за традиционния седмичен пазар,
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-досадните хора в супермаркета

Дали за самун и мляко, или за обичайния седмичен пазар, ние съвсем всекидневно отскачаме до магазина за хранителни артикули. Голяма част от нас обичат да пазарят и отделят нужното за това време. За по-малка част, извършването на покупки е скучно и досадно занятие, крадящо от по този начин скъпото им време. Затова тези хора гледат по какъв начин по-бързо да приключат с извършването на покупки и постоянно се нервират на някои от останалите гости в супермаркета, разхождащите из комерсиалните площи като бродещите от „ Живите мъртви “. Според извършено у нас изследване, малко над 50% от българите пазарят по лист, само че единствено половината от тях се придържат прецизно към него. Останалите пък въобще не са възнамерявали какво да купят и хвърлят в количката, всичко което харесват, и което им се стори подходящо.
Какво се дава отговор на " Дебела съм! "
В какъвто и да е откъслек от време посетителите в супермаркета са представителна извадка на нашето обществото. Бедни и заможни, остарели и млади, мъже и дами. Някои педантично избират продуктите, четат етикетите, други сграбчват нещо на бързо спринтирайки към касите. Когато на пътя не се изправи някоя от долуизброените категории пазаруващи, всичко е в реда на нещата. Ако обаче човек попадне дружно с някои от тях в магазина – спукана му е работата, а извършването на покупки продължава повечко от естественото.
5. Извънземните
Те не са от тук и не се знае за какъв брой време. Не знаят какъв брой сирене да им отмерят на щанда, дълго не могат да намерят нужните им артикули и постоянно молят личния състав за помощ. На касата не помнят да си вземат торбичка и се постанова да им бъде маркирана настрана. Често купуват нещо за подарък започвайки да разпитват къде е създадено, уместно ли е за девойки на 4 годинки. Ако касиерката им каже, че не знае споделят: „ Ами няма ли кого да попитате!? “. Със сигурност не вършат разлика сред супермаркет и магазин за облекла. На касата в никакъв случай не са чули каква е сумата за заплащане и питат най-малко по два пъти. Вадят банкнота и по-късно шепа стотинки, отброявайки нужните. Ако сте след тях на опашка, пригответе се за дълго очакване.
4. Скандалджиите
Те са в неприятно въодушевление още откогато са отворили очи сутринта и бързат да се скарат с някого. Може и с всички. От тях струи отрицателна сила. Пристъпват от крайник на крайник и надничат иззад теб. Ако имате неприятния шанс да са зад вас на касата, те ще стоят толкоз близо, че чак ще усещате дъха им. Винаги обръщат внимание на касиерката, че доста са чакали и, че не всички каси са отворени. Освен това постоянно имат въпроси по отношение на заплатена от тях цена, тъй като на етикета е пишело друго и наложително се стига до: „ извикайте шефа, желая да се оплача! “
ТОП 3 на най-досадните хора в супермаркета ще откриете в SofiaLive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР