Дали ще има подкрепа на БСП или не, нали знаете

...
Дали ще има подкрепа на БСП или не, нали знаете
Коментари Харесай

Подкрепата на БСП все още не е ясна. От ИТН търсят правосъден министър `навсякъде` |

Дали ще има поддръжка на Българска социалистическа партия или не, нали знаете при нас процедурата - тя е решение на Националния съвет. Това съобщи Христо Проданов от партията на социалистите след срещата сред Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия в Народното събрание през днешния ден. За следващ ден двете обединения дискутираха възможната поддръжка на проектокабинета на Има Такъв Народ.

Той изясни, че още през днешния ден от партията ще разгласи публицистичните ремонти на политическата декларация на " ИТН " и по-късно следва разискване на вероятната формата на публично съдействие.

" Съвсем скоро ще обявим съответните елементи по какъв начин това ще се случи ", допълни номинираният за министър председател Пламен Николов. Успяхме да реализираме доближаване по съвсем всички въпроси, които представляваха усложнение сред нас, означи той.

На въпрос на публицисти дали новият правосъден министър ще е от Има Такъв Народ, Николов отговори:

" Ще го търсим на всички места, където е належащо, с цел да си свърши работата. "

Той разгласи, че скоро ще научим и неговото име.

По-рано през днешния ден Николов заяви, че претендентът за министър на правораздаването, повдигнат от Има Такъв Народ, Момчил Иванов, се отхвърля.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР