Дали се е омъжила, или не, крие Никол Станкулова. В

...
Дали се е омъжила, или не, крие Никол Станкулова. В
Коментари Харесай

Никол Станкулова каза дали се е омъжила тайно

Дали се е омъжила, или не, крие Никол Станкулова. В края на предходната седмица се появи информация, че синоптичката е предходна скрито под венчило с половинката си Теодор Минев. Преди това двамата били дълго сгодени.

" Няма да разясня персоналния си живот. Мога да разясня единствено професионалния ", споделя Станкулова, запитана от " България Днес " дали в действителност е споделила заветното " Да ".

Изкусителната синоптичка и половинката й са дружно от 9 години. Двойката отглежда второ дете дружно и почитателите стартират да натискат за женитба. Спекулация или не, химията сред гълъбчетата е неоспорима, а персоналният им живот - тайнственост.

Минев не е първото гадже на Никол, което сума ти време чака съдбовното " да ". Преди милионерския правоприемник Теодор Николчето гугукаше с различен богаташки наследник - Ангел. Младежът бе наследник на мощен предприемач, само че двамата със синоптичката по този начин и не свиха фамилно гнездо.

С новото гадже обаче всичко е друго. Никол явно е претърпяла егоизма си, с който от дълго време споделяше, че има сериозен проблем, и към този момент съвсем десетилетие краси дома на Теодор.

Гаджетата наподобяват на холивудска двойка и макар неналичието на показност в мрежите почитатели непрекъснато ги засичат дружно. Никол и изгората й си имат и куче - голдън ретривър на име Берта, изцяло изживявайки американската фамилна фантазия. Модел, паралия, деца и сладко куче, които водят спокоен фамилен живот, надалеч от полезрението, в просторния си и комфортен дом фантазия! С подобен живот защо ти е женитба?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР