Дали са в Рилския манастир, или в Министерския съвет ще

...
Дали са в Рилския манастир, или в Министерския съвет ще
Коментари Харесай

Ден на отворените врати: Дали са в Рилския манастир, или в Министерския съвет?

Дали са в Рилския манастир, или в Министерския съвет ще се питат на следващия ден посетителите на бул. " Княз Дондуков " 1. За първи път работното място на министрите ще отвори порти за посетители.

За първи път и единствено по bTV ви демонстрираме ключа към изпълнителната власт. Той е съвсем на 70 години и отключва вратата на постройката на Министерския съвет.

В края на 50-те архитектът Борис Далчев основава постройката, въодушевен от Рилския манастир. Тук има изключителна звучност, а осветителните тела са подарък от някогашна Чехословакия.

Монасите са получили сметка за 28 000 лева ток за декември

„ 31 огромните полилеи са на изключителна стойност, сглобявани са в продължение на 10 години, всеки детайл е сглобяван на място “, споделя Красимир Божанов, основен секретар на Министерския съвет.

В предверието на заседателната зала на Министреския съвет сводовете са от мрамор, изрязан като дърворезба.

Забележителен миг е това дървено чукче, което нормално се употребява при първо и последно съвещание и ще си разреша да покажа по какъв начин звучи.

Всеки, който пристигна в деня на отворените порти в Министерския съвет на следващия ден, ще види и подаръците от сбирката на 57 министър председатели. Домакините предизвестяват да не носите остри предмети, бутилки и обемист багаж.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР