Дали не са хванали сега за топките този съдия, който

...
Дали не са хванали сега за топките този съдия, който
Коментари Харесай

Марешки: Няма да бягам в чужбина, съдията се е объркал

" Дали не са хванали в този момент за топките този арбитър, който ме осъди, хванали са го в някакво злочинство и са му споделили в този момент ще осъдиш Марешки? Аз нямам доверие в тези неща. Вярвам, че по-скоро се е объркал, а не е взел пари ".

Това сподели пред Нова тв водачът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки, който поради това, че изнудвал мъж за сума от 10 000 лв., която трябвало да е месечен наем за пицария.

Попитан дали в случай че бъде приет за отговорен, депутатът отговори, че няма никакво желание да бяга от страната. " Ще се пазя в България. Вярвам, че най-после справедливостта ще спечелва ", добави зам.-председателят на Народното събрание.

" Както първата присъда на първа инстанция, че съм почтен, както и тази, че съм отговорен, са междинни звена. Важното е какво ще каже третата инстанция. За по-голямата част непредубедени фенове е ясно, че аз съм почтен ", разгласи още водачът на " Воля ".

Той още веднъж повтори, че вижда връзка сред присъдата и отчета на Европейската комисия за върховенството на закона в България, който се чака идната седмица. " Моментът е селекциониран доста добре, с цел да може след няколко дни в отчета пред Брюксел да се покаже, че в България има наказан политик, въпреки и не на последна инстанция, и че правосъдната система е самостоятелна ", добави Марешки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР