Дали един ден за периода 2019-2022 в България децата ще

...
Дали един ден за периода 2019-2022 в България децата ще
Коментари Харесай

Една жена може да живее както си иска, стига това решение да е само нейно

Дали един ден за интервала 2019-2022 в България децата ще учат, че страната е изгубила 1% от популацията си в пандемия, против която в действителност към този момент е имало ваксина, само че вместо да приказват за това, хората са обсъждали "Ергенът " - траш тв предаване, чийто единствен късмет да остане в аналите е, че са го давали по време на Голямата пандемия?

ПС. Вчера един сценичен режисьор с претенциите да е интелектуалният елмаз на нацията също се възмути от тоя траш, казвайки, че щом той върви по тв, значи me too придвижването може да се затвори. Използвам мотива да подчертая дебело за интелектуалните ни диаманти следната разлика: една жена може да реши да е елементарна,грозна, дебела, остаряла, необразована, може да реши и да е най-красивата на света, може да приключи нуклеарно инженерество, а може и да лети от ерген на ерген за развлечение и лек живот, може да се омъжи за пари, може да спи за пари, абе всичко може, щом тя го желае и го е решила сама. Включително може да си надува джуките, да обува миниполи или да си поставя екстеншъни.

Това виждате в "Ергена ". Но никой няма право да принуждава една жена към секс, употребявайки като опасност шефската си позиция, парите си, публичното си значение и нейната взаимозависимост от всичко това. Първото е свободен избор, който всички имаме право да е и неприятен. Второто е полово принуждение, сиреч обезчестяване.

Капиш?

Капка Тодорова
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР