Дали е в обувките на ексцентричен подземен бос, или като

...
Дали е в обувките на ексцентричен подземен бос, или като
Коментари Харесай

Михаил Билалов за ролите си, живота и "Стани богат": Обичам рисковите играчи


Дали е в обувките на екстравагантен под земята необут, или като водещ на " Стани богат ", Михаил Билалов е еднообразно приветстван, както на родна сцена, по този начин и измежду българите в чужбина. На 26 юли следва да играе моноспектакъла " Бум взрив: еволюция на незаконното мислене " в границите на Sofia Summer fest.

С комедията преди този момент той е обиколил Хамбург, Мюнхен, Франкфурт и Лондон.

" Хората първо го одобриха с маски, тъй като бяхме от късметлиите, които запазихме залите по времето с маските. Това не им попречи да бъдат многочислени, да се забавляват и да ги смъкват. Най-хубавото, с изключение на самоиронията, е, че човек излиза с доста усмивки и се замисля за доста неща " - показа той като посетител в " Тази събота ".

Признава, че няма обичана имитация, тъй като целият текст му е обичан.

Често извършва функции на гангстери, само че е безапелационен, че " кой по какъв начин и с какво ме свързва, това няма никакво значение ". За ролята си на водещ на признава, че не се е подготвял, само че го прави с огромно наслаждение.

" Усещам до каква степен може да стигне човек в предаването, само че съгласно мен мозъкът няма общо с интелигентността. Справят се хората, които имат богат житейски опит, вътрешен глас и шанс " - споделя артистът.

За него това е най-хубавият международен формат и до ден-днешен: " Най-великолепното предаване за познание, вътрешен глас и ред различен неща. Водя го с наслада и отговорност и обичам рисковите играчи. "

Представлението му " Бум взрив: еволюция на незаконното мислене " ще се играе под звездите, с начален час 20:30.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР