Дали е умишлена стратегия това от страна на Бойко Борисов

...
Дали е умишлена стратегия това от страна на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Александър Чобанов: Тагарев е трън в петата на Борисов

" Дали е умишлена тактика това от страна на Бойко Борисов не знам, само че допускам, че той знае освен това, което не споделя. Той нормално заема позиция, която в покера назовават " уин-уин ", и се пробва постоянно нея да търси. Според мен отново натам се е насочил и си подлага комфортно да има излаз от всяка една обстановка в понеделник. Така ми звучи на мен, мъчно е да го уловиш него ".

Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия " Александър Чобанов, който е публицист и сценарист.

" Аз мисля, че Тодор Тагарев е много сериозен бодил в петата за господин Борисов. Защото той е на пътеката, която стопира достъп до разследваща информация. Това съгласно мен нервира някои хора. Дълги години ГЕРБ им беше главен политически съперник на Политическа партия. Плюс това наближават европейски избори. Те до някаква степен предават електората си и се чудят по какъв начин да се оправдаят. Всички ще изгубят, в случай че ръководството им е несполучливо, само че пък всички ще завоюват в случай че по някакъв метод потвърдят, че ръководството им има някакви триумфи и се води вярна политика, което не е надалеч от това, което се случва. В момента това е най-хубавото, което може да се случи.

Мария Габриел сигурно е по-неопетнения от двамата водачи. Нормално е да бъде по-харесвана, плюс това е и жена ", сподели още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР