Дългоочакваното продължение на наградения с три награди Оскар“ (и номиниран

...
Дългоочакваното продължение на наградения с три награди Оскар“ (и номиниран
Коментари Харесай

"Черната пантера: Уаканда завинаги" чупи рекорди в кината от днес

Дългоочакваното продължение на наградения с три награди „ Оскар “ (и номиниран за общо седем, в това число за „ Най-добър филм “) боксофис шлагер на Марвел " Черната пантера " (2018) - " Черната пантера: Уаканда вечно " е към този момент в кината, с цел да даде отговор на един от най-задаваните въпроси през последните години, само че и да ни запознае за първи път с нов супергерой - Намор.

А също толкоз особено е извънредното видео зад кадър, в което Теноч Уерта, артистът, който се превъплащава в ролята на Намор, режисьорът на кино лентата Райън Куглър и основната част от актьорския състав - Анджела Басет и Летиша Райт повдигат завесата зад мистериозния облик на новия всесилен зложелател на Уаканда.

Те споделят какво прави този воин толкоз неповторим и за какво феновете безусловно би трябвало да се срещнат с него на огромния екран. Уерта, пък добавя, че разкриването на подводния свят Талокан е още по-значимо за него, тъй като това му дава опция да отдаде респект на предците и културата си. Още повече, носейки името на античния мексикански сановник – Теноч.

Изображение: Forum Films

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР