Дългоочакваното изявление вече е факт!Правя това, защото стоите пред централата

...
Дългоочакваното изявление вече е факт!Правя това, защото стоите пред централата
Коментари Харесай

Борисов проговори! Коя е голямата цел на държавата

Дългоочакваното изказване към този момент е реалност! "

" Правя това, тъй като стоите пред централата и пред дома ми в Банкя, а в него живеят деца. Това съобщи на специфична конференция от централата на партията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
-->
„ ЦИК сподели, че има 100% преброени протоколи, само че нощес се появиха още 11 секции. Затова и не съм приказвал до момента. Не мога да схвана по какъв начин от листата със секциите, като имаш 100%, след това се появяват нови 11 “, добави той.

„ Някои споделиха, че е изменничество, че приказвам меко против съперниците, а не нападателно и по този начин намалям процентите на ГЕРБ. Тогава бях откровен и в този момент съм. Целта на едни избори е да се излъчи държавно управление. Един път бива, повторно, бива, а сме към този момент сме на пети път. Единственото, което би трябвало да излъчи това Народно заседание е държавно управление, каквато и да е цената “, безапелационен бе Борисов.

От изборния ден досега публично изказване от водача на партията не е имало. В мрежата се появиха думи на Севдалина Арнаудова, които признават за огромната победа на Борисов.

Десислава Атанасова и Делян Добрев също благодариха за положителните резултати на жителите и за гласуваното им доверие. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР