Дългоочакваният документален сериал на Хари и Меган вече е факт,

...
Дългоочакваният документален сериал на Хари и Меган вече е факт,
Коментари Харесай

Хари и Меган започнаха войната: Годежът ни беше режисиран и репетиран като постановка

Дългоочакваният документален сериал на Хари и Меган към този момент е реалност, а шокиращите разкрития стартират да валят едно след друго. 

В трети епизод на сериала двойката споделя, че годежът им през 2017 година е бил " добре режисирано реалити шоу " . В началото на епизода Меган стартира с репликата: " Не ни беше разрешено да разкажем историята си... до в този момент. "

Меган и Хари споделят, че годежът им е бил репетиран и режисиран, тъкмо като режисура. Дейвид Олусога, писателят, който взима изявлението от двойката разяснява, че Англия в никакъв случай не е помисляла, че ще има черна принцеса, само че годежът на Меган и Хари е потвърдил, че кралското семейство най-накрая е влезнало в 21-ви век и е наваксало с останалата част от Англия и света.

 хари меган Getty

В сериала Меган си напомня първото си публично събитие, което е посетила дружно с кралското семейство - така наречен им " разходки ".

" Не знаех какво съставляват, в никакъв случай не бях виждала фотоси "

Хари споделя, че ѝ е дал препоръки, само че и самият той не е знаел какво се изисква от една дама по време на тези събития: " Не знаех какво да я съветвам за облеклото, не запознат съм дамския жанр, не знаех по какъв начин би трябвало да се облече. "

 меган хари Getty

Меган разкрива, че се е тормозила извънредно доста преди събитието и се е чудела дали облеклото ѝ е уместно и дали обеците ѝ би трябвало наложително да бъдат на английски дизайнер.

" Няколко пъти проверявахме дали е махнала етикетите с цените от облеклата си, а за похлупак, ципът ѝ се скапе. Беше неуместно ", разкрива Хари.

Меган дефинира тази разходка с кралското семейство като първият ѝ тест, който е трябвало да премине.

Припомнете си моменти от годежа на Хари и Меган:
 Годежът на Хари и Меган  Годежът на Хари и Меган  Годежът на Хари и Меган  Годежът на Хари и Меган
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР