Дългоочакваната мечта на легендата на английския футбол - Дейвид Бекъм

...
Дългоочакваната мечта на легендата на английския футбол - Дейвид Бекъм
Коментари Харесай

Отборът на Бекъм направи дългоочаквания си дебют в МЛС

Дългоочакваната фантазия на легендата на британския футбол - Дейвид Бекъм най-сетне се случи. Неговият тим, на който е притежател - Интер Маями дебютира в американската Мейджър Лийг Сокър. Съставът отстъпи при гостуването си на Лос Анджелис с 0:1, само че планът който бе стартират преди години от някогашния халф на Манчестър Юнайтед най-накрая започва.

Тимът направи положителни усещания, само че в последна сметка загуби след попадение на Карлос Вела.

„ Това е план, който лиши време за завършване, само че в действителност демонстрира силата и отдадеността на притежателите, както и пристрастеността на Дейвид “, показа комисионерът на МЛС - Дон Гарбър на почивката на дуела.

Основният спор е обвързван с това къде Интер Маями да организира своите домашен срещи. За момента той ще семейства във Форт Лодърдейл, на 47 км северно от Маями, макар че МЛС е решен да приема срещите си вкъщи в Маями.

„ Те няма да останат във Форт Лодърдейл. Със сигурност ще настъпи миг, в който те ще се реалокират у дома…все отново става въпрос за тим от Маями “, добави Гарбър. Бекъм шокира футболния свят през 2007, когато през онази година подписа петгодишен контракт с Ел Ей Галакси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР