Дългокоса и крехка блондинка застава начело на съда в Горна

...
Дългокоса и крехка блондинка застава начело на съда в Горна
Коментари Харесай

Престъпниците хукнаха да ги съдят в Горна Оряховица заради суперблондинка

Дългокоса и нежна русокоска застава отпред на съда в Горна Оряховица. Златина Личева завоюва поста след тежко състезание на 25 юни, когато бе определена от съдийската гилдия на Висш съдебен съвет с 10 гласа „ за “ и нито един „ против”, оповестява "Борба ".

На церемонията по встъпване на поста арбитър Личева изрази задоволство от обстоятелството, че ще управлява институция, приета за съд модел за реализирани високи резултати в региона на правосъдната промяна.



В концепцията си за стратегическо развиване на Районен съд – Горна Оряховица, Златина Личева е заложила на надзор върху срочността на разглеждане на делата и за правене на правосъдните актове.

„ Всъщност съм желала да стана доктор и може би това е била детската ми фантазия. Преди кандидатстване обаче инцидентно избрах правото и ме одобриха от първия път в СУ.

В фамилията ми няма прависти. Отказах се от медицината, тъй като взех решение, че няма да се оправя с тежките интервенции, които изисква тази специалност. В учебно заведение ми вървяха литературата и историята и се насочих към правото случайно. Но към този момент 19 година съм арбитър и не скърбя за този избор…”, споделя Златина Личева.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР