Дългогодишният председател нa Koмиcиятa зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe (КЗП) Димитъp

...
Дългогодишният председател нa Koмиcиятa зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe (КЗП) Димитъp
Коментари Харесай

Изненада в икономиката. Нинова уволни знаков шеф

Дългогодишният ръководител нa Koмиcиятa зa зaщитa нa пoтpeбитeлитe (КЗП) Димитъp Mapгapитoв e ocвoбoдeн oт пocтa. Това удостовери самият той пред NOVA.

" Тече такава процедура, това е реалност, само че ние действаме и се надявам, че ще има последователност и сътрудниците, които ще поемат, ще продължат интензивно да управляват пазара, тъй като се задават сложни времена ", уточни Маргаритов.

" Това е процедура, дано завърши обикновено, с цел да може да продължи работата, тъй като това е най-важното ", акцентира още един път той и добави, че освобождението му не е обвързвано с някакъв спор.

" Съобщено ми бе в писмена форма. Няма нещо трагично и ненадейно. Мандатът на комисията в този състав е изминал преди повече от 2 години, работим ден за ден. Не ми е известна друга причина. Стремили сме се да си изпълняваме функционалностите, постигнали сме известни резултати. От самото начало съм се стремил комисията да взима решения, които да оказват помощ директно на хората ", разяснява Маргаринов и за България он ер.

Иван Френкев, който е регионален координатор на Българска социалистическа партия в Смолян, застава отпред на КЗП. Нямам достойнството да познавам моите наследници. Най-важното е да се надгради постигнатото, което не е малко, означи Димитър Маргаритов.

По думите му въвеждането на новите ограничения по отношение на инфлацията и повишаването, би трябвало да бъдат придружени от ефикасен надзор. Ще продължи работата за разработване на методика търговците да не вършат пари на гърба на хората.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР