Дългогодишен проблем, стоящ пред хората, живеещи в махала Мирчовска в

...
Дългогодишен проблем, стоящ пред хората, живеещи в махала Мирчовска в
Коментари Харесай

След години чакане! В резултат на усилията на Община Благоевград и кметския наместник на с. Селище, жителите в махала Мирчовска вече имат постоянно ел. захранване

Дългогодишен проблем, изравен пред хората, живеещи в махала Мирчовска в село Селище, е решен.

Благодарение на напъните на управлението на Община Благоевград, кметския наместник на с. Селище Георги Анастасов и със съдействието на „ Електрохолд “, домовете на над 50 души от дребното обитаемо място към този момент са захранени с непрекъсната и сигурна ел. сила.

До този миг подаваното електричество беше извънредно едва, което създаваше съществено стеснение за хората.

В махалата е построен нов трафопост, сложени са и спомагателни електрически стълбове.

„ Години наред хората в махала Мирочвска бяха пострадали, поради слабото зареждане. Ел. техниката в домовете им непрестанно беше сложена под риск  и постоянно биваше развалена. След серия от срещи, преписка с институциите, имащи отношение към случая, подписки от жителите, които също доста помогнаха, един наболял проблем към този момент е в предишното. Благодаря за оказаната поддръжка и на кмета на Благоевград Илко Стоянов, който с дейностите си демонстрира, че проблемите в града и в селата за него са еднообразно значими “, разяснява кметският наместник Георги Анастасов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР