Дългогодишен анализатор на НФЛ, в предаванията на Футбол в понеделник

...
Дългогодишен анализатор на НФЛ, в предаванията на Футбол в понеделник
Коментари Харесай

Трой Ейкман участва в мисията на Cowboys за Супербоул, други сюжетни линии от плейофите на НФЛ

Дългогодишен анализатор на НФЛ, в предаванията на „ Футбол в понеделник вечер “ от 2022 година и троент някогашен притежател на Супербоул на Каубойс куотърбек Трой Ейкман се обажда с цел да зададете някои въпроси и отговори на плейофа с колумниста на Post Стив Сърби.

В: Какво забелязахте за Дак Прескот този сезон и за какво почитателите на Cowboys би трябвало да имат вяра в него, с цел да завоюва огромния?

О: Не знам дали въобще не е трябвало да имат вяра в него. За страдание на Каубоите, те просто не са играли най-хубавия си футбол, когато мачовете са имали най-голямо значение и това е преди Дак Прескот. И мисля, че в някои връзки той може би е бил подложен на критика за някои от неуспехите, които са пристигнали преди него, заради разочарованите почитатели.

Но виждам куотърбек, който играе на в действителност високо равнище и той е играл на високо равнище през цялата си кариера. Имахме мач против Чарджърс в понеделник вечер [седмица 6] и те не получаваха топката на терена. Това постоянно е било нещо като нахлуване з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР