Дълго пазената половинка на шоумена и настоящ политик Слави Трифонов

...
Дълго пазената половинка на шоумена и настоящ политик Слави Трифонов
Коментари Харесай

Половинката на Слави Трифонов се движи въоръжена с...СНИМКА

Дълго защитаваната половинка на шоумена и сегашен политик Слави Трифонов в последните пет години е младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич. Красавицата с другоземен генезис бързо си е повярвала в резултат на връзката си с Дългия, тъй като не се свени да го играе мутреса в обществените мрежи.

Постовете на русокоската демонстрират, че постоянно посещава заведения за хранене, кафенета и сладкарници извънредно въоръжена до зъби. Освен това театралничи с автомат в ръка. 25 години по-младата от 54-годишния учиндолец русокоска не се тормози да се появява на обществени оживени места с ножове за по 2000 лева и нагоре. Още по-скандално е, че нахаканата Мартина не е просто носи хладно оръжие в чантата си, а най-демонстративно го слага на масата до чашата с кафе и парчето десерт.



Според осведомени скъпите ножове Джорджевич получава под формата на дарове. Откакто е с Дългия, Джорджевич не работи. По негово гледище е прекратила стажа си в първокласен столичен фитнес, където се срещнали и към този момент посещавала залата като клиент. Сменила приятелския си кръг и живеела като птица в клетка. Единствено с майката си обикаляли влиятелни софийски заведения за хранене за сметка на Трифонов, написа Ретро.

Саможертвата обаче си заслужава тъй като скъпите дарове на закъснели и напълно не се свеждали до повече джобни пари за харчене, букети и маркови облекла. Наскоро Мартина яхна първокласна лимузина Mercedes.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР