Дълго чакана радост споходи легендарната попфолк звезда Бойка Дангова. Обичаната

...
Дълго чакана радост споходи легендарната попфолк звезда Бойка Дангова. Обичаната
Коментари Харесай

Култова чалга звезда изплува от миналото, стана булка на 45 ...

Дълго чакана наслада споходи именитата попфолк звезда Бойка Дангова. Обичаната певица сподели „ Да “ на обичания си мъж на 21 август. За събитието оповестиха нейни близки и другари, които разгласиха в обществените мрежи фрагменти от сватбата й.

Подписването се е състояло на изнесена гала, където е било и самото сватбено празненство на младоженците. Новината на радостното събитие в живота на Бойка провокира лавина от честитки с благопожелания от страна на почитателите, написа signal.bg.



Изпълнителката на „ Бяла женитба “, която през годините беше извънредно спестовна на детайлности от персоналния си свят, без да обявява в медиите за най-близките на сърцето си хора, към този момент е щастливо омъжена жена.



" Отворих нова страница от книгата на живота. Пожелавам си единствено здраве, щастието ще върви до мен, а любовта ще споделяме до края на дните ни! Скоро ще споделя с вас още незабравими моменти от нашия брачен ден ", написа Дангова в обществените мрежи.

Съпругът й се споделя Пламен Димитров и двамата са дружно от няколко години, излиза наяве от споделени фотоси във фейсбук профила на певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР