Дълги разходки по екзотични плажове, китове в океана, велопоходи в

...
Дълги разходки по екзотични плажове, китове в океана, велопоходи в
Коментари Харесай

Тайното място за почивка на звездите

Дълги разходки по екзотични плажове, китове в океана, велопоходи в планински регион, езда, медитация в гигантска, сходна на летяща паница сграда – това са единствено част от екстрите, които предлага едно от обичаните „ скривалища” на холивудските звезди.

Луксозният мексикански курорт Коста Карейес се намира сред Манзанило и Пуерто Валярта. Основан е от италиански банкер и бизнесмен Джанфранко Бриньоне. След като инцидентно прелита над Коста Карейес, той се безусловно се влюбва в мястото. През 1968 година купува повече от 20 000 акра земя и стартира да развива план по построяването на вилно населено място.

Постепенно, в продължение на десетилетия, в Коста Карейес изникват от ден на ден вили и хотели - шикозни, само че в това време – запазили достоверния си мексикански жанр.

Екзотиката на неповторимото място се добавя от фауната. Там гнездят четири типа морски костенурки. Гостите на курорта могат да вземат участие в освобождението на неотдавна родени животинчета, което се прави по залез слънце.

Друга забележителност в Коста Карейес са два замъка, ситуирани един против различен върху хълмове.

Вероятно девствената природа и неповторимата архитектура на курорта са нещата, които карат куп звезди да прекарват ваканциите си там. Освен това, стопаните на Коста Карейес – наследниците на създателя, подсигуряват цялостна конфиденциалност на звездите. Папараци не се позволяват до мястото.

„ Много хора остават сюрпризирани от обстоятелството, че тук не се приказва за пари. Тук никой не е по-голям от другия. Никой не се тревожи, че ще бъде сниман. Не се усеща непозната наличие. Когато се разхождаш по плажа, там си единствено ти, небето и звездите”, споделя синът на Бриньоне – Джорджо.

От години Коста Карейес е желаната дестинация за отмора на топмоделите Синди Крауфорд и Наоми Кембъл, актьорите Юън Макгрегър и Жулиет Бинош, режисьорът, притежател на „ Оскар” Алехандро Иняриту.

Красавицата Хайди Клум и брачният партньор й – артистът Сийл, пък подписват брак точно в Коста Карейес.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР