Дълги колони от автомобили се точат всеки ден на бул.

...
Дълги колони от автомобили се точат всеки ден на бул.
Коментари Харесай

Адска тапа на Чифте баня

Дълги колони от коли се точат всеки ден на бул. " Цар Борис III Обединител " от Тунела до кръстовището на Чифте баня. Доскоро тапите ставаха единствено в час пик - след 17 часа. От известно време обаче колите са ризница до ризница от заран до вечер, а опашката постоянно се вие и в тунела, където на отворен прозорец в автомобила не се диша поради изгорелите газове от ауспусите.

Шофьорите през вчерашния ден бяха принудени да изчакват минимум три пъти да се сменят светофарите, с цел да се изнесат към моста на панаира или по бул. " Шести септември ".

Тапи по традиция имаше и на бул. " Руски ", където се реалокира съвсем целия трафик от бул. " Васил Априлов ". В три редици колите висят на опашка, до момента в който се изтеглят през кръстовището с ул. " Гладстон " в посока Централна гара. Рано сутринта изнервящо е и предвижването по Бетонния мост и бул. " Христо Ботев " около гарата, макар че на всички тези кръстовища има нови, така наречени " интелигентни " светофари. От община Пловдив изясняват, че забавянето става поради левите зови, които също към този момент се контролират със светофар. Но пък за сметка на това са намалели пътно - транспортните катастрофи.

Читатели на " Марица " обаче настояват, че светофарните сигнали на кръстовището на бул. " Христо Ботев ", " Цар Борис III Обединител " и " Найчо Цанов " би трябвало да се трансформират, защото сега точно те основават тапи.

Ако някой бързо не направи нещо по въпроса, идните обиколки из града поради коледното извършване на покупки вместо празнично въодушевление ще ни донесат ужасни прекарвания, разясняват читателите ни.
тагове запушване чифте баня
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР