Дългът на Военна болница е намалял на дванайсет милиона лева.

...
Дългът на Военна болница е намалял на дванайсет милиона лева.
Коментари Харесай

Дългът на ВМА намаля до 12 милиона лева

Дългът на Военна болница е намалял на дванайсет милиона лв.. Това сподели началникът на лечебното заведение проф. Венцислав Мутафчийски по време на тържествено заседание на състава на лечебното заведение, което е във връзка 126 години от основаването на болничното заведение.
 dsc_6280  dsc_6262  dsc_6257  dsc_6240  dsc_6229  dsc_6228  dsc_6225  dsc_6224  dsc_6220  dsc_6215  dsc_6195  dsc_6184
Проф. Мутафчийски изрази вяра, че до края на годината лечебното заведение няма да има задължения. Той регистрира растеж в приходите на лечебното заведение, както и в поощряването на работещите в нея за „честно печелене на пари“.

Проблемите на ВМА са свързани с това, че 11 от етажите в болничното заведение се нуждаят от ремонт, има потребност и от нова инсталация, сподели още проф. Мутафчийски.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави присъстващите и сподели, че ВМА е „ковачница на фрагменти и на лидери“. Тя ги увери, че тематиката за качественото опазване на здравето и статутът на българския доктор ще бъдат измежду целите на Народното събрание и изрази вяра, че се реализиран положителни резултати.

Кметът на София Йорданка Фандъкова благодари на лекарите и медицинските сестри за денонощната им грижа за здравето на хората и пожела триумф на младите кадети. Служителите и работещите във ВМА бяха поздравени от името на президента Румен Радев. На тържественото заседание участваха заместник-министри на опазването на здравето и на защитата, военни, лекари и други

По време на събранието бяха наградени лекари, работещи в лечебното заведение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР