Дълбоко пазена тайна изплува от чалга дълбините. Десислава сменя Митко

...
Дълбоко пазена тайна изплува от чалга дълбините. Десислава сменя Митко
Коментари Харесай

ДесиСлава бяга при Константин?

Дълбоко защитавана загадка изплува от чалга дълбините . Десислава сменя Митко Пайнера с Маги Халваджиян. След като повече от седмица настойчиво кри слуха за напускането си от харманлийския предприемач, фолкизпълнителката най-сетне призна:
"Вече не съм част от "Пайнер ". Къде отива е най-често задаваният въпрос към певицата. Макар тя да не дава отговор, клюките се завъртат към името на Маги Халваджиян.

В прочувствено послание към хилядите си почитатели Деси разкри, че си потегля за повторно от досегашните си продуценти.
"Сега, повече от всеки път, ще нуждая се от вашата поддръжка, която, уповавам се, ще оправдая с доста нови и хубави планове! Обичам Ви! ", написа половинката на Благой Найденов.

Коментари с благопожелание за триумф заваляха под обявата на изпълнителката на шлагера "След 1000 дами ". Сред тях се открояват и тези на осведомени с бъдещето на 41-годишната звезда. Според тях новият тил зад кариерата на Деси ще бъде продуцентската компания на Маги Халваджиян, Коцето и Криско.

Макар към момента нищо да не е публично оповестено, "Фирмата ", както се споделя музикалната компания на Коцето, приютява Деси Слава. Константин, който гръмко стартира да търси нови гении, преди време беше замразил за малко плана. Хитмейкърът се завръща стремително на есен с цялостен тим нови реализатори, част от които е и Деси Слава.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР