Дълбоко обиден бил Ути Бъчваров на новото ръководство на БНТ,

...
Дълбоко обиден бил Ути Бъчваров на новото ръководство на БНТ,
Коментари Харесай

Скандал в БНТ! Кошлуков изгони още един легендарен водещ...



Дълбоко афектиран бил Ути Бъчваров на новото управление на Българска национална телевизия, и по-специално Емил Кошлуков, научи " Галерия “. Легендарният кулинар отказвал да работи в малкия екран при новите условия и бил решен да напусне.

Според нововъведенията, кулинарното шоу " Бързо, елементарно, вкусно “ е с фрапантно понижен бюджет, който съгласно Бъчваров си бил чиста насмешка. " С намаляването на индустриалната цена на предаването Ути на процедура е жертван да работи без екип, защото няма да има задоволителен запас “, разясняват източници от малкия екран. И прибавят, че кулинарят е получил няколко предложения от конкурентни медии.

Най-примамливото предложение пристигнало от " Мастършеф “ - съгласно слуховете Ути щял да заеме мястото на Силвена Роу, която нямало да взе участие в журито на новия сезон.

Не било изключено и Бъчваров да направи ново лично кулинарно предаване, разясняват в шоусредите. Въпреки слуховете от Българска национална телевизия отхвърлиха към днешна дата Ути да е оповестил, че напуща малкия екран.

" На Бъчваров не му стиска да се махне. Със сигурност новите условия не са му по усета, само че той не е рисков състезател “, шушукат в коридорите на медията.

Широк отзив и публично възмущение провокира и друга рокада по команда на Кошлуков. Отпадането на " Стани богат “ бе остро разкритикувано от феновете.

" Превключвахме на тази стратегия само поради " Стани богат “ и Мишо Билалов. Сега към този момент никой няма да ви гледа “, " С този ход се закопахте! Затривате едно от най-рейтинговите ви излъчвания “, гласят част от зрителските мнения. Решението на Кошлуков обаче бе предстоящо. Той от дълго време не крие антипатиите си към шоуто, което иронично наричаше " Стани за смях “. По думите му предаването от дълго време е изгубило просветителната си стойност.

Единствената рокада, която не получи отрицателен отзив, бе отпадането на " Спортисимо “. По информация на " Галерия “ шоуто трябвало да се излъчва още един сезон, само че водещата Славена Вътова напуснала изненадващо и по този начин и не се появил подобаващ претендент. Миската пък бе привлечена като жури в " България търси гений “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР