Дакота Джонсън е емблематична със своята винаги изрядно поддържана прическа

...
Дакота Джонсън е емблематична със своята винаги изрядно поддържана прическа
Коментари Харесай

Как Дакота Джонсън поддържа безупречния си външен вид

Дакота Джонсън е емблематична със своята постоянно изрядно поддържана прическа - и най-много с съвършено завършения, който се трансформира в нейна запазена марка.
 Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу все по този начин близки
Могат ли някогашна брачна половинка и сегашна половинка да са приятелки

Да, когато става дума за Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу

Но, както се оказва, това е въпрос на доста грижи. За красивата визия и метода по който я поддържа, освен това надалеч освен във връзка с косата, Дакота неотдавна описа в изявление за WSJ Magazine.

Актрисата, продуцент и съосновател на уелнес компания показа искрено, че се нуждае от най-малко 10 часа сън на нощ - нещо, което счита, че е ключът към положителния външен тип. А и освен.

" Не съм функционална, в случай че дремя по-малко от 10 часа ", споделя тя. " Спокойно мога да изкарам даже и 14. "

И прибавя, че не употребява будилник и не слага като приоритет събуждането в избран час или спазването на постоянен график. " Всичко зависи от това какво се случва в живота ми. Ако не работя и имам почивен ден през делничните дни, тогава ще дремя колкото мога по-дълго. е моят приоритет номер едно в живота. "

Освен пълноценната отмора, другото нещо, без което Дакота не може, е медитацията. Както и горещите вани - които в никакъв случай не подценява, в случай че почувства потребност да се потопи в успокояващата вода.
 Дакота Джонсън в Daddio - новия й филм с Шон Пен
Дакота Джонсън - неузнаваема като платинено руса русокоска

И, несъмнено, наподобява ужасно

В навечерието на зимните празници изясни, че тя и фамилията ѝ одобряват нещата умерено и не възнамеряват нищо огромно - и по този начин е било постоянно. И счита, че е доста значимо тези дни да се прекарат без какъвто и да е стрес.

" Семейството ми няма обичаи по празниците. Всички сме доста положителни в това да не се стресираме един различен или да се държим по избран метод, което съгласно мен е доста хубаво ", изяснява тя. " Смятам, че най-важното е просто да прекарваме времето с хората, които обичаме и които ни карат да се усещаме добре - а не да постановяваме обичаи, които постоянно са натоварващи. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР