Даже не съм мислел, че мога да стигна до трето

...
Даже не съм мислел, че мога да стигна до трето
Коментари Харесай

Елвиса призна истината за Емануела и шокира Денислава: Не те ли е срам!

Даже не съм мислел, че мога да стигна до трето място в „ Игри на волята “. Бях си сложил като цел да вляза, в случай че мога, във финалната осмица. Но по този начин се напаснаха нещата, че съумях и оттова нататък започнах да се развличам, за мен нямаше никакво значение дали ще бъда осми, седми, пети, шести, четвърти. Така стартира Мартин Елвиса изповедта си след края на „ Игри на волята “. Но това, което съобщи по-късно, ще раздруса мнозина, най-много Денислава и някогашната му жена – фолкпевицата Емануела.

Последната седмица не пожелах да обърна нещата в своя изгода, макар че можех. Просто не желаех да приказвам с тия хора, видях, че са против мен. Те май не осъзнаха, че влизайки във крайна осмица, не им би трябвало коалиция. За какво им беше? Печелиш борби и това е. Последният беше ясно кой ще бъде.

Първият път, когато Рълев стана финален, дали е пуснал или не на Виолета, към момента имам своите подозрения. За мен той изрично не пусна на Виолета, просто толкоз можеше на тази игра. Рълев е доста готин пич. Изключително доста го одобрявам, само че в този миг преигра, безусловно съм сигурен.

В борбите с Денислава нещата ескалираха на няколко пъти, имаше и лекарска интервенция за Елвиса. Дали на него му е минало даже за момент през мозъка да даде играта на Денислава и да се откаже от конкуренцията, ето по какъв начин отвръща Мартин:

„ Не бях сигурен дали Денислава го заслужава. Благодаря на себе си, че не й го дадох – не, тя не го заслужава! Денислава е може би най-голямото ми отчаяние в „ Игрите “, тъй като я усещах извънредно близка, неведнъж споделях, че е като моя сестричка, говорехме си непрекъснато, споделяхме, самата тя е ходила и е казвала, че единственият човек, на който има вяра, съм аз. Когато напуснах племето, тя плачеше.

И внезапно на другия ден тя стартира да приказва по какъв начин съм си заслужавал всичко, по какъв начин не ме харесвала, по какъв начин не можела да преглътне нещо. Ако това не е лицемерщина, не знам кое друго е. После тя отново излезе и сподели, че в случай че не я е имало майка й, тя е щяла да играе с мен. Честно казано, в случай че в тълковния речник ревизираме какво значи „ двуличник “, то там би трябвало да написа: „ Денислава от „ Игри на волята “!

След „ Игрите “, откакто видях синхроните й, й написах… няма да споделям какво, само че й споделих мнението ми за нея. Тя стартира да ми се извинява, искаше да се забележим, да приказваме, пращаше ми някакви известия по какъв начин това било една игра, по какъв начин би трябвало да бъдем над нещата, по какъв начин това било тактика за оцеляване. Аз й споделих: „ Не, Дени, това не е тактика. Това го правиш, с цел да си запажеш имиджа, който искаш да градиш! “

Хора като Денислава и Виолета в никакъв случай не знаеш какво им е в главата, а и те са си дами. Всяка една жена във всеки един миг може да се разплаче, да се направи на смутена, да те подхлъзне, да те измами. Ние сме мъже и дамите това вършат – оплитат ни в мрежите си. Всеки един мъж е слаб пред една жена. Просто дамата знае по какъв начин да се държи по този начин с един мъж, че да го подлъже.

Такъв човек съм, че когато някой ме съобщи, спирам връзка с него. След „ Игрите “ писах на всички, че желая да се съберем в „ Джанам “ и да се забавляваме. Тогава Моника ми писа персонално – било й неловко, само че дали можела и тя да пристигна на празненството. Разбира се, съгласих се, поканих я. Знам, че това, което говореше тя в „ На кафе “, не бяха нейни думи, а на една друга дама – моя някогашна половинка, която и тя неведнъж цитира. И до ден-днешен аз нямам нищо срещу Моника, пишем си, знам, че това там не бяха нейните думи. Моника беше огорчена от това, което се случи, само че аз си седнал съм зад думите – тя беше популярност, а аз в този миг желаех да играя със мощните.

С Виолета не сме в никакви връзки. Нито сме се чували, нито виждали. Когато тя отпадна от предаването, се зарадвах поради това, че точно аз бях този, който я в профил. Но не можах да се развеселявам на успеха, тъй като тя беше доста контузена, едвам ходеше, беше на инжекции, на хапчета. Да почна да скачам и да крещя от наслада, при изискване че съм бил Вили, миличката, която не можеше да реагира…

Тя по време на играта нямаше слаби ходове, само че не ми харесваше това, че тя нареждаше хората по синхроните, не го правеше толкоз непосредствено. С нея имахме борби, само че тя в никакъв случай не го е правила в очите ми. Ела и ми го кажи в очите!

Тези хора не желаеха да влизат непосредствено против мен, тъй като щях да ги срина. Щях да ги стъпча всички, с лекост освен това, по тази причина и никой не искаше да спори с мен. Ако бях на мястото на Краси Дунев, да вземем за пример, щях да понижа интервютата, тъй като като приказва става по-зле.

Продукцията ме изкара милионер, а аз в никакъв случай не съм го твърдял на никое място. Имам някакви бизнеси, пребивавам си добре, карам хубава кола, обличам се добре, само че на никое място не съм казвал, че съм милионер.

По отношение на изказванията на Емануела в сторита в обществените мрежи, Елвиса е повече от пряк:

„ Първото изказване на Емануела – че съм параноиден шизофреник: „ Приличам ли на подобен? Според мен не съм, това е една много тежка диагноза. Пълни нелепости!

Второто – че какъвто съм бил в играта – потаен, низък, подобен съм и в живота: Аз съм влязал да играя „ Игри на волята “, одобрявам някои хора, играя с тях, след това не ми харесват – не играя с тях. Не съм им задължен по никакъв метод. Те не са ми семейство, нито другари. Влязъл съм да изживея едно премеждие и ще го изживея по метода, по който преценява. Това е моя облик, това съм си аз. Не съм играл роля. Бях себе си! Ако хората те харесват, добре, в случай че не – тяхна си работа.

На въпрос дали е бил с Емануела преди „ Игри на волята “, Елвиса отвърна по този начин:

„ Влизайки в „ Игрите “ – не, преди този момент – да. Тя знаеше, че ще влизам в „ Игрите “, дори тя ме накара, тъй като аз нямах храброст. И аз на смешка си пуснах кандидатурата. Реално Емануела ме накара да аплайвам. Иначе тя даде няколко изявленията, в които сподели, че не ме харесва и че нейните любимци са всички мои врагове вътре.

Какво друго е коментирала Емануела в сторита? Че съм пияч. Естествено, че не е правилно. Ако беше по този начин, дали щях да върша тези неща в „ Игри на волята “ три месеца?! И изпадам в абстиненции… забавно изказване. В резиденцията съм пил доста малко алкохол, ей по този начин, за наздраве, по едно малко узо.

Друго – тя споделя, че нямам никакви пари и че неистина родителите си за връзката ми с нея, с цел да може татко ми да ми дава пари да си заплащам сметките. Че нямам никакви заведения, че в действителност са на мои другари, само че аз вървя в тях, повеждам там моите другари от „ Игри на волята “, с цел да вършим реклама и да не плащаме сметки след това. Естествено, че всичко това не е правилно.

После сподели, че съм си ипотекирал жилището, с цел да дам всичките си пари, с цел да мога да стана притежател на заведенията, на които тя твърди, че не съм. И напряко почнах да се комплицирам – притежател ли съм на заведенията или не, ипотекирал ли съм, не съм ли.

Всичко, което тя изписа, беше, с цел да може да ме срине по някакъв метод, да изляза с някакъв неприятен имидж. Жените да си мислят, че нямам нито един лев, с цел да не ми обръща никой внимание. Според нея очевидно е значимо да имаш пари, с цел да ти обръщат внимание. Не скърбя за нашата връзка. Бяхме към 6 години дружно, което е доста време. Не е редно по-късно да излезеш и да го оплюеш обществено.

Вижда се, че тя е засегната и озлобена. Жалко е, че няма хора към нея, които да й кажат: Еми, не го прави това, ще бъде в твой минус, не в плюс. Аз, да вземем за пример, извънредно доста почитам цялото й семейство, познавам децата й, доста готини и двамата, познавам сестра й, доста готин човек, познавам майка й и татко й. От мен персонално неприятна дума за нея няма да излезе. Щом съм бил шест години с нея и в случай че храча по нея, все едно храча по себе си./show.blitz.bg

ВИДЕО от диалога с Мартин може да видите ТУК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР