Даже и оставка не могат да си подадат“. Това беше

...
Даже и оставка не могат да си подадат“. Това беше
Коментари Харесай

Бойко Борисов разочарован от БСП: Даже и оставка не могат да си подадат

„ Даже и оставка не могат да си подадат “. Това беше сбитият коментар на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка оттеглената оставка на Корнелия Нинова, представен от " Флагман ".

``
реклама

Припомняме, че през вчерашния ден Нинова изненадващо разгласи пред Конгреса на Българска социалистическа партия, че се отхвърля да подаде оставка.

Днес в Министерски съвет бе дадена конференция във връзка „ европейски суперкомпютър на международно ниво “, който ще проработи в България. Това би трябвало да се случи до края на 2020 година На събитието участваха европейският комисар по цифровата стопанска система и цифрово общество Мария Габриел и ръководителят на Генерална дирекция „ Свързаност “ към Европейската комисия Роберто Виола.

Репортери обаче попитаха дали може да бъдат заложени въпроси и за вътрешно-политически тематики. „ Не е забавно. Сега високо-технологично развиваме България “, подсмихна се Бойко Борисов. След доуточнение, че ще го питат за „ Позитано “ 20, Борисов сподели единствено „ дори и оставка не могат да си подадат “ и напусна залата.

Европейската комисия е подхванала самодейност за създаване на центрове за свръхбързи калкулации в Европейския съюз. България ще бъде една от осемте страни, в които ще проработи европейски суперкомпютър на международно ниво.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР