Дъждът и гръмотевичните бури от нощта в отделни райони в

...
Дъждът и гръмотевичните бури от нощта в отделни райони в
Коментари Харесай

СЛЪНЦЕТО СЕ УСМИХВА: Валежите спират, температурите гонят 16 градуса, по морето ще духа

Дъждът и гръмотевичните стихии от нощта в обособени региони в Източна България, където има и по-значителни количества на преваляванията, ще стопират. Минималните температури ще бъдат сред 7 и 12 градуса.

Още преди обяд през днешния ден от северозапад преваляванията бързо ще спрат, облачността ще се раздира и понижава, след обяд над доста региони до слънчево, само че дневните температури още ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 11 и 16 градуса, по морския бряг ще са към 13°-14°. След обяд преваляванията и там ще стартират да стопират. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-североизток. Вълнението на морето ще се усили и ще е към 3 бала.

В планините от запад преваляванията също бързо ще спрат. Облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна. Вятърът ще е сдържан до мощен, от север-североизток, по най-високите елементи от северозапад.
свързани новини10382на 19.08.2021
У нас при започване на новата седмица ще е относително студено. Значително ще се намалят минималните температури и на обособени места ще са под нулата. Максималните в понеделник ще бъдат сред 9 и 14 градуса, само че през идващите дни постепенно ще се покачват.

Над Западна и Централна България ще е слънчево, само че заран в низините и котловините ще е мъгливо. Над източните региони ще има забележителна ниска облачност и на обособени места ще преръмява.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР