Dairy Partners Ltd, семеен бизнес, който закупи обекта в Кармартеншир

...
Dairy Partners Ltd, семеен бизнес, който закупи обекта в Кармартеншир
Коментари Харесай

Жителите на Cheesed off се оплакват от миризмата на фабрика за моцарела

Dairy Partners Ltd, фамилен бизнес, който закупи обекта в Кармартеншир през 2012 година, сподели, че е най-големият шеф в локалния регион.

A отчет на Air Quality Consultants от декември 2021 година споделя, че индустриалното оборудване е „ получавало непрекъснати недоволства за миризма от локални поданици “.

Оттогава Natural Resources (NRW) съобщи, че е получило 148 недоволства през 2022 година и 232 през 2023 година по отношение на обекта.

Органът, който дава отговор за ръководството на естествените запаси на Уелс, сподели, че множеството от недоволствата са били по отношение на звук или миризма, само че няколко са били във връзка със замърсяване на водно течение.

Ерин Смит-Евънс, началник на екипа за контролиране на промишлеността за NRW, сподели, че е издал разрешителни за бизнеса да прави някои действия, които имат „ капацитет да замърсят или да навредят на околната среда “.

Wrexham: Води се следствие на ликвидиране и двама души са задържани, откакто мъж умря в парцел

" Когато сме научили за промени, направени в Dairy Partners Ltd без наше познание, или са получили отчети за хипотетично замърсяване в околните водни течения, ние проучихме и, когато е належащо, предприехме ограничения за използване, с цел да подсигуряваме, че бизнесът работи в сходство с тяхното позволение “, добави тя.

„ Приемаме недоволства за това природата доста съществено и ние продължаваме да следим този бизнес. "

В изказване представител на Dairy Partners Ltd сподели, че първичният проект за филтриране на отпадъчни води стартира да се проваля в края на 2019 година

Следователно беше приключена нова апаратура на цена от £2 милиона, за която се споделя, че е „ най-съвременна, по-тиха, по-чиста, по-ефективна и по-добра за околната среда “.

Прочетете повече от Sky News:
Макове за спомен са подложени на редизайн без пластмаса
Хората „ привикват “ с 20 благи в час в Уелс

Говорителят добави, че „ над 90% от недоволствата от звук и миризми произлизат от един лице, което е отказало да се ангажира с бизнеса, макар многократните опити да го направи ".

Те също споделиха, че всички рекомендации от самостоятелни изследвания за звук и миризми са били подхванати " неотложно ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР