Да знаете кои са истинските ви приятели и кои само

...
Да знаете кои са истинските ви приятели и кои само
Коментари Харесай

Как да се справим с фалшиви приятели?

Да знаете кои са същинските ви другари и кои единствено се преструват, че са такива е сложна, само че значима задача и част от нашето личностно израстване. Приятелите могат да ни дават поддръжка и сили, само че не всички от тях са това, за което се показват. Когато разберете кои са те, ще имате късмет елементарно да се разберете с тях и да не допускате отрицателно въздействие. Разбира се, " неприятен приятел” не е наложително да бъде неприятен човек, просто той/тя не се отразява добре на вас. Съвети по какъв начин да разпознаем и да се оправим с такива хора ще намерите надолу в публикацията:

Как да познаем кой е правилен другар и кой не?

Първата крачка в оправянето с тези хора е да разберем кои са те и да ги накараме да разкрият същинската си същина. За да пристъпите напред към разпознаването им вижте по какъв начин реагират те по отношение на вас, когато знаят, че имате потребност от тях.

Говорете с тях

Можете да проведете диалог с тях и да кажете всичко, което мислите. Така можете да разберете, за какво се отнасят по този метод и можете да се опитате да спасите другарството си, в случай че изясните неразбираемите неща и смятате, че връзките ви имат бъдеще. Когато проведете същински диалог, ще разберете дали нещата могат да бъдат поправени.

Справете се обидата

Когато разберете, кои са тези хора и установете, че другарството ви не е същинско, оставете ги да се отдалечат от вас и ще преодолеете обидата и болката. Запомнете, че значимото е, че вие сте останали същински в другарството. Поплачете до момента в който ви мине, ще се се справите с страстта. Това ще ви даде опция да прекарвате повече време с същинските си другари.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР