Да, знаем, че всичко е субективно, когато говорим дали и

...
Да, знаем, че всичко е субективно, когато говорим дали и
Коментари Харесай

Каква е истинската Жена чудо?

Да, знаем, че всичко е субективно, когато приказваме дали и коя жена ни харесва. Има обаче някои критерии от нашия пол към дамите, които постоянно се повтарят. И по този начин, ето - в случай че си избираш жена, доста е евентуално да се възползваш от най-малко една-две от точките по-долу.

Външност
Няма какво да се лъжем - естествено, че визията на дамата е извънредно значима за това дали ще искаш да имаш нещо с нея. Всеки си има обичан вид - може да си падаш по русокоски, по слаби, по миньончета и така нататък, само че има дами, които сигурно хващат окото на всеки. И колкото и да е интелигентна някоя жена, без хубава фигура, лице и изцяло лъчение няма по какъв начин да ти хване окото.

Ум
Не приказваме за еднократни осъществявания, тъй като там интелектът не играе особена роля, а за нещо по-сериозно (дори да е просто постоянен секс). Ще се побъркаш, в случай че в действителност нямаш въобще какво да си кажеш с нея преди и след креватната гимнастика. И няма по какъв начин да не си попадал на в действителност тъпа жена, тъй че сме сигурни, че ни разбираш.



Култура
Ако можете да поговорите за кино, литература и спектакъл да вземем за пример, има голяма възможност да я харесаш доста повече. Иначе тя може да е интелигентна, само че главното занятие в свободното време да е шопинг и гледане на риалитита.

Чувство за комизъм
Жените споделят, че това за тях е едно от най-важните качества, които търсят у един мъж. А и самичък си се убедил, че това факсимиле, че в случай че разсмееш една жена, към този момент си я спечелил, си е безспорна истина. Да, но не е по никакъв начин неприятно и дамите да имат възприятие за комизъм, с цел да схващат какъв брой си занимателен и да могат да влязат в диалога съответно.



Вярност
Тя, да речем, е красива и е напълно наясно с това. Това, несъмнено, значи, че извънредно доста мъже ще се пробват с нея. И единствено от нея зависи дали ще ти изневерява, в случай че е с теб.

Послушание
Такааа, да си дойдем на думата. Много мъже желаят една в действителност кротка, послушна и величаеща ги жена. Да чисти, пере и готви, да прислужва, да не приказва много-много, да е подготвена за секс когато и да е и най-добре да го счита за свое персонално провидение. Не звучи зле, нали?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР