Да запознаем Нидерландия и Германия със Сармат.Това обяви руският телевизионен

...
Да запознаем Нидерландия и Германия със Сармат.Това обяви руският телевизионен
Коментари Харесай

Соловьов: Ще ни съдят, ли? Да запознаем Нидерландия и Германия със Сармат

Да срещнем Нидерландия и Германия със " Сармат ".

Това разгласи съветският ефирен водещ Владимир Соловьов по време на монолог в предаването си по " Россия 1 ". Поводът за яростта на пропагандиста е решението на Международния углавен съд да издаде заповед за арест на Владимир Путин.

" Трябва да има удар и този простак, немският министър на правораздаването, би трябвало да се " запознае " със " Сармат ". Всеки един от тези дегенерати, които си мислят, че им е разрешено да правят това, което направиха, би трябвало да дават отговор. Затова освен би трябвало да бъде издадена заповед за арест, само че спецслужбите би трябвало да бъдат инструктирани да ги осъществят. В която и страна да се крият. Това биха споделили американците. Ако би трябвало да изпратим сили в Нидерландия за тази цел, тогава би трябвало да изпратим войски в Нидерландия. Не ми пука, че е страна на НАТО. Те демонстрират, че желаят да отидат до дъно. Те не са първите в Европа, които са отивали до дъно. Ако желаете да разсъните съветската мечка, ще я разсъните. "

В този миг се намесва основната редакторка на RT Маргарита Симонян, която е посетител в студиото.

" Мечката се буди напролет, Володя, както знаеш ", напомни тя.

Соловьов продължава да коментира метафората.

" Да и тя ще е гладна напролет и ще раздра вашата изнежена кожа. Нито едно копеле не трябва да смее да се изправя против нашата страна и нашия водач, изключително с такива подли изказвания. Нито едно копеле. Трябва да се боят. И няма значение кой е - дали е страдащият от деменция краткотраен началник на западна страна от другата страна на океана или немски задници, които са не запомнили какво е съветският ботуш да стъпва на врата на германския нацист.

Водещият признава, че борбата ще бъде сложна, само че Русия ще победи, защото  " нашата воля е по-голяма, тъй като нашата идея е праведна ".

" И успеха ще бъде за нас. А това, което направихте, е да покажете, че няма да се водят договаряния с вас, в никакъв случай. До вашето заличаване! Докато не започнете да скимтите за мир! "   

Attention, Germany and Netherlands!

Russian propagandist Solovyev threatens with strikes for issuing the ICC arrest warrant and supporting that decision.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР