Да започнем със заглавието – двусмислено и безумно “The Sisters

...
Да започнем със заглавието – двусмислено и безумно “The Sisters
Коментари Харесай

Един различен и изключителен филм

Да стартираме със заглавието – двусмислено и безумно “The Sisters Brothers ” или „ Сестрите Братя “ – в действителност става въпрос за двама братя, чиято фамилия е Sisters и с нея са познати из Дивия запад – в последна сметка никой различен няма такова име.

Замесени във кино лентата са все огромни имена от европейското кино – Жак Одриар е режисьор, продуценти са и. Филмът е сниман в Испания и Румъния, а в основните функции са допустимо най-анти холивудските звезди – (който е купил правата за книгата още преди години) и.

Всички те са се събрали, с цел да снимат уестърн. И той, без съмнение, е извънреден и друг от всеки различен филм в този род, който в миналото сте гледали.



Чарли и Илая Систърс са наемни убийци на най-голямото чудовище на Запада – Комодора (почетна роля на Рутгер Хауер). Двамата братя стрелят безпогрешно, без значение какъв брой са пияни, и могат да се оправят с безкрайно количество въоръжени съперници. Същевременно този безсърдечен дует се състои от двама мъже,  които са изостанали в прочувственото си развиване някъде на равнището на десетгодишни деца, те са привързани прочувствено и мъчително един към различен,  мечтаят (напразно) да трансформират живота си в свят, в който за такива като тях няма бъдеще. Нещата се трансформират, когато ги изпращат да преследват
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР