Да започнем с главите на скаридите. Сигурен съм, че има

...
Да започнем с главите на скаридите. Сигурен съм, че има
Коментари Харесай

Kolae, Лондон: „Всяко едно ястие, мислех си „Боже, да!“ — рецензия

Да стартираме с главите на скаридите. Сигурен съм, че има хора, които даже не осъзнават, че имат глави, които си мислят, че са родени като деликатни, бледи личинки върху легло от айсберг с розова превръзка като мас. Други обелват скаридите си, като изхвърлят всичко хрупкаво. Някои изстискват главите или ги смучат за острата топка вътре, само че е нужна някаква безумна храброст, с цел да ги изпържите без тяло, с куркума и чесън и да ги сервирате на клиентите, които заплащат. Храброст и талант. Не съм сигурен тъкмо какви управляващи са забъркани в тези неща, само че в случай че в миналото опитат тези глави на скариди, ще ги забранят незабавно, тъй като са покваряващо радостни.

Не ме разбирайте неправилно. Скаридите са предизвикателство. Те раздират венците ви и никой няма да ви чука две седмици, само че това няма да ви спре, откакто тръгнете. И това е единствено първият детайл от менюто на Kolae.

Kolae е нов тайландски ресторант в Borough Market от Andy Oliver и Mark Dobbie, председателстващият талант на Som Saa,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР