Да започна - позицията на ГЕРБ, особено приемането на законите,

...
Да започна - позицията на ГЕРБ, особено приемането на законите,
Коментари Харесай

Борисов: Имаме забележки към бюджета, но първо ще разговаряме с Асен Василев

" Да стартира - позицията на ГЕРБ, изключително приемането на законите, се оцени високо в Брюксел и по тази причина се даде път на нашия претендент да отиде на диалози в Европарламента, не е определена, желая това да уточня “, изясни Борисов.

" За бюджета - съгласно мен е рано, споделих го нощес и на господин Петков, в реда на нещата е господин Василев да пристигна и да ни запознае какво мисли по някои тематики. Надявам се, правилно няма да го подлагам на критика в този момент, имаме забележки по него, само че съгласно мен, неналичието на съдружно споразумение-механизъм, изисква първо да беседваме с него и да се отстранят забележките, по този начин мисля да постъпим “, разяснява той.

Петков, Асен Василев и Денков споделиха категорично във вторник, че изрично стоят зад думите си да има ротация, сподели той.

" Да вземат тогава Българска народна банка, да го вземат, щом желаят “, разяснява той и желанията на Политическа партия да повдигнат и те собствен човек за гуверньор на Българска народна банка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР