Да видите в съня си смарагд, означава, че в скоро

...
Да видите в съня си смарагд, означава, че в скоро
Коментари Харесай

Сънища за скъпоценни камъни

Да видите в съня си смарагд, значи, че в скоро време ви чака приятна изненада. Ако в съня си купувате смарагди, чака ви предложение за неизгодна за вас договорка.

Ако носите насън бижута от изумруди, това значи, че скоро ви следва сантиментално запознанство. Ако изгубите украшение с изумруди в съня си, допустимо е скоро да се разделите с обичания си човек.

Аметистът, забелязан насън, е знак на загуба и горест. Сънят, в който видите аметист, вещае разлъка с обичания човек. Аметистът е камъкът на самотата.

Ако насън получите украшение с аметист като подарък, скоро очаквайте среща с значим човек, който ще се опита обществено да ви унижи. Аметистът върху пръстен на ръката ви, предвещава среща с противен човек.

 Сънища за скъпоценни камъни

Ако видите в съня си елмаз, чакат ви неприятности, които ще са спънка по пътя ви към значимо за вас начинание. Да получите голям елмаз в съня си вещае борба с врагове на работното място.

Ако се любувате на диаманти в съня си, това предвещава къса обич. Слагате ли върху пръста си пръстен с елмаз, скоро очаквайте покачване.

Тюркоазът в съня ви предвещава реализиране на желанията. Тюркоазът върху ръцете ви предвещава среща с правилни другари, с които ориста ви е разделила.

Планинският кристал, забелязан насън, предвещава краткотрайни наслади и благоволение на началника. Опалът в съня ви предвещава, че напъните ви скоро ще бъдат възнаградени.

Рубинът носи шанс в любовта, в случай че го видите в съня си. Ако насън изгубите украшение с рубин, това е знак за идна разлъка с обичания човек.

Сапфирът е знакът на щастливата облага и щастието в любовта. Топазът предвещава, че към вас ще има надеждни нови другари. Ако изгубите топаз в съня си, ще бъдете подведени от неприятел.

Ако видите в съня си яспис, ще попаднете на радостни хора, с които ще се сприятелите за цялостен живот. Това е камък, който предвещава триумф в работата и в любовта.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР