Да ви призная, не съм предполагал, че само в рамките

...
Да ви призная, не съм предполагал, че само в рамките
Коментари Харесай

Да забраним Равда, ИКЕА и тролея!

Да ви призная, не съм предполагал, че единствено в границите на няколко дни иска ми се наложи да дълбая отново кокалите на дяда ви Вазов, само че рашибозушката сбирщина за следващ път откри метод да върне дебилната нервност за поруганото и изнасилено от педофили „ Аз съм българче “ на дневен ред. Този път обаче няма да го махат от учебниците, а гнусните соросоиди са измислили по-префърцунена подигравка – да му нахлузят синьо-жълт укрофашистки пуловер.

Значи, някъде до 24 февруари 2022 година, синьото и жълтото бяха напълно естествени цветове от спектъра. Беше допустимо да си ги облечеш, да ги възпееш в ода, да ги рисуваш с четка, да ги туриш на корица дори. Изведнъж обаче, част от популацията разви особена форма на чувствителност към оттенъците, боите и десените. И стартира да се озверява, тръшка в мъка на националната горделивост и пищи за забрани и ограничавания.

Ами хубаво, щом синьото и жълтото са толкоз неприемливи, щом са толкоз пропити от постоянната доза кокаин на Володимир Зеленски и фашизоидната идеология на Бандера, да забраняваме из корен. Да разкараме морските курорти, че пясъка и вълните бият на украинска агитация. За изхвърлим ИКЕА от България, да пребоядисаме тролеите в троцкисткото-кървавочервено на „ Икарусите “ от предишния век. И футболистите от Левски да ритат в розово, то без друго който ги хване ги бие като момиченца от детската градина.

Шегата настрани, доста ми е забавно за какво нервността за „ Аз съм българче “, издадено преди повече от две десетилетия с майцепродавска картинка с жълт пуловер, потегля точно от най-големите борци против цензурата, радетели на другите гледни точки и пазители на публичните права и свободи? Защо тъкмо волгинчетата, дъревиците и карбовидчетата подемат следващия неуместен фалшив, до момента в който с другото си отвърстие на стопират да се жалват по какъв начин са пренебрегнати, скопени и морално взривени от либерастката политкоректност?

Нима тези поборници за истина и независимост на мненията не са най-яркият образец за болшевишко мракобесие? Уж най-пострадалите от соросоидния и евроатлантически терор в действителност са главен мотор на разпространяването на проруската агитация. Не очаквайте обаче постоянно да ги видите с имената им. Те постоянно употребяват мними страници и профили, тайни групи и общности на гранични психопати.

Например групата на Ковид скептиците „ Измамата Kовид19 “ от дълго време към този момент се споделя „ Измамата Ковид19 и Украйна22 “. Там пандемията от дълго време към този момент не се разисква, тематиката е синьото, жълтото и това по какъв начин мошеникът Зеленски първо ни взе парите, след това БТР-ите, а в този момент ще ни отнеме и „ Аз съм българче “.

Да беше единствено по един дебилен фалшив за дядо Вазов седмично, да махнем с ръка. Само че използването на сходни евтини операции явно се трансформира в гласове на изборите. А когато тази различна действителност се снабди с парламентарно посланичество, осведомителната война на Русия с цивилизования свят пробива напълно закономерно и в естествените медии, и в народен ефир. И внезапно стопира да е смешно, тъй че не трябва да гледаме с лека ръка на фейсбук идиотите, който желаят да забраним синьото и жълтото.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР