Да ви кажа няколко неща след днешния, може би приличен

...
Да ви кажа няколко неща след днешния, може би приличен
Коментари Харесай

Журналист за президентския дебат: Имаше някакво ниво, Радев е най-одобряваният ни политик

" Да ви кажа няколко неща след днешния, може би порядъчен спор. Имаше някакво равнище.

Радев предстоящо не сподели, че Крим е украински, само че пък сподели нещо, което комфортно се пропуща. А точно: " Русия не може да ни е образец ". Герджиков не сподели нищо в този смисъл и не посмя да каже нищо против това, което се случи със студентите му зад колоните на Министерски съвет. А тези неща стават тъкмо в Русия. Тоест одобряваме, че той е ок с това и на всичко от горната страна на ректора обичаните му поети са Смирненски и Вапцаров - отявлени комундели.
Заркова: Герджиков не можа да даде отговори на въпросите по национално значими тематики
" Дебатът: Президентът Радев дава отговори на всички въпроси по национално значимите тематики - на някои те се харесват, на други не. Кан...

Поведението на Радев и през днешния ден затвърждава мнението ми от няколко месеца насам, че той, като най-одобрявания сега български политик, е сделка сред Вашингтон и Москва ", във Facebook.

" Подкрепи " Три морета ", направи и някои други прозападни стъпки и изказвания, само че в това време служебното му държавно управление не докосна пагубните за нас съветски енергийни ползи на наша територия.

Макар и последното да ме нервира извънредно доста, то ми се коства нещо, против което можем да се борим по-успешно, в сравнение с с вероятно завръщане и тотално определяне във властта на мутрите и ченгетата от ГЕРБ и Движение за права и свободи (през Герджиков), които способстваха с доста България да е кочината, която е. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР