Да. Това е начин на машината за пропаганда. Като реториката

...
Да. Това е начин на машината за пропаганда. Като реториката
Коментари Харесай

Зам. генералният секретар на НАТО: Русия използва темата за ядрен...

Да. Това е метод на машината за агитация. Като реториката за приложимост на тактически нуклеарни бойни глави в Украйна. Няма признаци Русия да навлиза в тази доста рискова обстановка. Те го употребяват като инструмент за стратегическа социална връзка, с цел да упражнят напън върху публичното мнение. Това вършат против Румъния с развиването въз основата „ Михаил Когълничану ” наоколо до Черно море.

 

Правят го и с България, приказват доста неща за Финландия и Швеция, новите членки на НАТО. Могат да споделят каквото желаят, да възнамеряват какво да вършат, ние планираме да отбраняваме територията си и съдружниците ни – било то България, Румъния, Финландия, Швеция, балтийските страни, Полша, новият Източен фланг, преминаващ от Северно през Балтийско море, през нашето Черно море, та чак до Средиземно море.

 

Русия ще има огромни проблеми с следствията от войната против Украйна, тъй като в този момент НАТО е по-голяма, по-крепка, по-силна и по-добре готова. Може би се пробват по някакъв метод да компенсират това с такива изявления, по-скоро играещи си с публичното мнение, в сравнение с с защитата ни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР