Да свалят килограми е нещо, което почти всички хора са

...
Да свалят килограми е нещо, което почти всички хора са
Коментари Харесай

Зодиите, които пропускат хранене, за да свалят килограми

Да смъкват килограми е нещо, което съвсем всички хора са обмисляли в разнообразни моменти от живота си. Докато някои трансформират диетата си, други се стремят към извършения, с цел да понижат тежестта си. Мнозина вървят и във фитнеса, с цел да работят върху тонизирането на мускулите си. Други избират да тичат в близкия парк или да вършат извършения у дома.

Така че някой би си помислил, че нездравословните хранителни практики не са норма. Но изненадващо не е по този начин с някои от тези зодиакални знаци. Днес ще ви преведем през някои звездни знаци, които имат податливост да пропущат хранене, с цел да смъкват килограми. Според тях това също е метод да се оправят с неприятната си фигура, без да губят непотребни часове в тренировки.

Ето кои са тези зодии:

Рак

Точно като Телец, Раците също харесват по-фините неща в живота. Много хора, ръководени от този знак, са огромни фенове на храната. Така че е естествено, че те дават много висока сума в сметки за хранителни артикули всеки месец. Но никой не обича да икономисва по-добре от Рак, тъй че този знак постоянно се стреми да ограничи разноските си, като понижи тези за храна. Известно е, че Ракът пропуща хранене, с цел да реализира тази цел. Според тези хора по този метод те някоя друга калория. Именно тя за тях може да се трансформира в непотребен кг или сантиметър от обиколката на талията им.

Стрелец

Докато новите диетични трендове от време на време демонстрират изумителни резултати, би трябвало да внимавате. Твърде многото разчитане на фрапантни диети може да навреди на метаболизма ви. И въпреки всичко, доста Стрелци пробват. Някои стигат даже прекомерно надалеч, тъй като не хапват съвсем нищо с вярата за загуба на мазнини. Това обаче рядко е дейно и съвсем постоянно е неподходящо. Те рискуват здравето си, тъй като не обичат да се потят във фитнеса или нямат нужното време, което се изисква за тренировки.

Риби

Когато са на диета, първото нещо, което Рибите вършат, е да освободят хладилника от всичко, което може да ги изкуши. Докато някои може да изберат да се хранят здравословно, доста от по-заетите Риби избират да заобикалят да ядат. Те разчитат, че ще са ангажирани с работа и няма да се сещат за храна с вярата да смъкват килограми без старания. Това в последна сметка е пагубно за тяхното здраве. Те се лишават от потребни за тях храни в концепцията си да гладуват. А организмът им има потребност от хранителни субстанции, с цел да действа вярно. Ако имате другар от тази зодия, който желае да отслабне по този метод, по-добре го спрете още първоначално. След това той може да си е навредил повече в сравнение с допуска.

Овен

Има някои зодиакални знаци като Козирог и Дева, които работят интензивно и поредно, с цел да реализиран задачите си. Но Овен въпреки това избира да работи по образован метод, с цел да стигне до задачата по-бързо. Тези хора биха предпочели да пропуснат хранене, с цел да отслабнат, вместо да отидат във фитнеса, с цел да упражняват и да се изпотят. За тях може да пристигна по-бавно, само че без тежките старания, които множеството хора поставят, с цел да поддържат тялото си. Те са подготвени да гладуват, само че не и да упражняват съществено.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР