Да свалиш Уолстрийт е по кината вече от две седмици

...
Да свалиш Уолстрийт е по кината вече от две седмици
Коментари Харесай

Дженифър Лопес, Да свалиш Уолстрийт и как минава един ден на снимачната площадка

" Да свалиш Уолстрийт " е по кината към този момент от две седмици и би трябвало да кажем, че се оправя сносно в бокс офиса, което няма по какъв начин да не радва Дженифър Лопес.

Самата тя към този момент показа, че се е подготвяла много съществено за ролята си на стриптизьорка. Разбира се, всичко е почнало с изследване, ето за какво е потърсила няколко съвета от Cardi B, която като се изключи че взе участие във кино лентата, е работила тъкмо това преди да стане известна.

Друг аспект от подготовката на Джей Ло пък е било визитата на " терен ". Актрисата, певица и какво ли още не, споделя, че дружно с годеника си Алекс Родригес са посетили няколко известни стриптийз бара в Ню Йорк, с цел да се потопи в атмосферата на този свят.

Пред Vanity Fair пък показа и по какъв начин е прекосявал един неин ден на снимачната площадка на " Да свалиш Уолстрийт ". Не се изненадваме, че е било много натоварено, а и самата тя още не може да повярва, че са снимали целия филм за 29 дни.

Денят на Дженифър Лопес е започвал в 5:30 сутринта с подготовка и до осем е трябвало да стигне до снимачната площадка, с цел да могат гримьорите да я вкарат в облика на Рамона.

Лопес споделя, че е прекарвала целия ден на мястото, на което са снимали, даже нейните подиуми за деня да са завършили. Причината е, че обича да следи процеса по основаването на филми.

За сцената, в която виждаме героинята ѝ за първи път да танцува на стълб, Джей Ло се е подготвяла цели шест седмици, с цел да усъвършенства този танц. Няма да крием, че тази сцена умерено може да е част от мокрите ни сънища, тъй че тренировките ѝ са си коствали.

Въпреки натоварения си график, Дженифър Лопес не е допускала да загуби връзката със фамилията си. Ето за какво постоянно е на тяхно разположение и дава отговор на телефонните им повиквания. Не го прави само, когато в същия миг е пред камера и снима дадена сцена. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР