Да спечелиш Шампионската лига е признание и наслада! Когато прегърнеш

...
Да спечелиш Шампионската лига е признание и наслада! Когато прегърнеш
Коментари Харесай

Финалът за Тухел - първи трофей в Шампионска лига и първа среща с Абрамович

Да спечелиш Шампионската лига е самопризнание и приятност! Когато прегърнеш красивия трофей от най-силния европейски клубен шампионат, страстите са... Всъщност може да ни ги опише мениджърът на " Челси " Томас Тухел.

Освен че съумя да поправи " грешката " си от предходната година, когато тогавашният му отбор " Пари Сен Жермен " загуби борбата за трофея с " Байерн " Мюнхен, той оправда доверието освен на почитателите на " сините " от Лондон, само че и на управлението.

Снимка: Reuters

Всъщност на стадиона в Порто Тухел и притежателят на " Челси " Роман Абрамович се видяха онлайн за първи път.

" Говорих със притежателя на терена, което бе най-хубавият миг за първа среща. Или може би най-лошият, тъй като след подобен триумф всичко може да става единствено по-лошо. Ще приказваме още веднъж на следващия ден. Чакам с неспокойствие. Мога да го уверя, че жадувам за още триумфи, че желая идващия трофей. Много съм благополучен, че съм част от този упорит клуб ", съобщи Тухел минути след финала.

Снимка: Reuters

Милиардерът Роман Абрамович влага в " Челси " през 2003 година, само че от 2018 година няма виза за влизане във Англия, защото управляващите желаят да потвърди генезис на парите, които влага в разнообразни бизнеси.

След сърдечната среща сред руснакът и Томас Тухел, новият контракт на експерта наподобява сигурен.

Преди в клуба да се захванат с административна активност обаче би трябвало уместно да отпразнуват триумфа си в най-силния европейски клубен шампионат!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР