Да слушам Борислав Михайлов че иска промени, е като да

...
Да слушам Борислав Михайлов че иска промени, е като да
Коментари Харесай

ИТН са твърди: Правителство, но с условие - електронно гласуване

Да чувам Борислав Михайлов че желае промени, е като да чувам Бойко Борисов за същото. Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният народен представител от " ИТН " Радостин Василев.

" Тепърва прецизираме политиките на Има Такъв Народ. Няма да разясняваме оферти за министерски постове ", сподели още той.

" Коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас е невъзможна - без значение дали се извинят или не. Не разчитаме единствено на говорене против корупцията, а мислим за всички браншове на страната ", добави Василев.

" Договарянето на болшинство от 121 депутати е неточност. Ще приказваме с всички, които желаят да трансформират модела ГЕРБ-ДПС ", съобщи представителят на Има Такъв Народ.

" И последният път поставихме ясни условия по политики, още веднъж ще имаме такива. Слави Трифонов към този момент разгласи, че едно от тях ще е електронното гласоподаване, което ще помогне на повече българи зад граница да упражнят своя избор. Този път обаче си даваме сметка, че държавно управление би трябвало да бъде формирано ", разяснява Василев.

Диалогичността ни ще е по-висока, в случай че още веднъж спечелим изборите, разкри Радостин Василев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР