Да си признаем, мъжете не са толкова лесни за „прочитане“.

...
Да си признаем, мъжете не са толкова лесни за „прочитане“.
Коментари Харесай

Женско помагало: Как да приковете вниманието на един мъж?

Да си признаем, мъжете не са толкоз лесни за „ прочитане “. И на фона на огромната конкуренция и предложение, в случай че си харесате мъж, на който желаете да извършите усещане, би трябвало да се забелязвате. Ето и няколко ефикасни съвета от специалисти по свалки и връзки, които ще ви оказват помощ да приковете вниманието му:

1. Усмихвайте се
„ Ходете тук-там, на които се забавлявате. Мъжете виждат и харесват дами, които са естествени, държат се свободно и в действителност са положителни и си изкарват добре “, поучава Тина Тесина, създател на бестселъра „ How to Be Happy Partners: Working it out Together “.

2. Не се крийте в ъгъла
Ако желаете да спечелите вниманието му, той въпреки всичко би трябвало да ви забележи. Не се скатавайте в ъгъла. Впечатление прави и когато очевидно вниманието ви е ангажирано с нещо свястно – диалог, четене и така нататък, а не просто да реете свенливо взор.

3. Поискайте помощ
Може и да ви звучи старомодно, само че мъжете в действителност обичат да оказват помощ. „ Помислете си какво можете да го попитате, което да го накара да се почувства интелигентен. Освен да го изкушите с храна, илюзията, че сте безпомощни е другият метод, който сигурно ще ви помогне да влезете в радара му “, твърди Тесина.

4. Облечете се като за среща
Ако излизате с концепцията, че можете да срещнете забавен мъж (без значение дали ще ходите в нощен клуб или просто на кафе измежду бял ден), се облечете впечатляващо, Анцуг и семпла тениска няма да ви отличат.

5. Гледайте го в очите
Повечето специалисти в любовната сфера са безапелационни – директният зрителен контакт посочва, че имате интерес, тъй че не свеждайте свенливо взор.

6. Не излизайте в огромни женски групи
Чували сте го и преди – орда шумни дами по никакъв метод няма да накара мъж в трезво положение да се приближи до вас. Не единствено, че наподобява плашещо, а и ще ви е по-трудно да изпъкнете, в случай че на бара сте се позиционирали измежду 10 дами.

7. Казвайте „ благодаря “
Проучване демонстрира, че мъжете в действителност се нервират, когато не получават „ благодаря “ от дамите, споделят Лори Заслоу и Джен Зукер. Не е наложително даже да му го казвате на глас, можете да вземете номера му и да му го напишете, откакто ви е почерпил с пиво. Има нещо доста секси и запаметяващо се в това да види изписаното с думи.

8. Стойте надалеч от телефона
Светът не е толкоз огромен, тъй че в случай че сте забили непрекъснато нос в телефона си, можете да пропуснете страховит мъж, който е бил тъкмо до вас в рейса, на опашката или даже в асансьора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР