Да си мъж и да разбереш, че любимата ти имитира

...
Да си мъж и да разбереш, че любимата ти имитира
Коментари Харесай

Кои жени са по-склонни да имитират оргазъм

Да си мъж и да схванеш, че обичаната ти имитира оргазъм, когато правиш всичко допустимо да бъдеш съвършения ухажор, може да бъде в действителност травматично. Но знаете ли, че си има доста съответна причина за това? И тя, на пръв взор, няма нищо общо със секса, написа woman.bg.

Едно от последните изказвания на психолозите по тази тематика е, че благосъстоянието несъмнено въздейства на половия акт. И че дамите, които имат по-високи приходи от половинката си, са доста по-склонни да имитират оргазъм. Причината за това е, че мъжът, който знае, че изкарва по-малко от дамата до себе си, е с намалено самочувствие, тъй като не е мъжага в нейните очи. Това се дължи на безконечното разбиране, че господата по хипотеза би трябвало да печелят повече от представителките на нежния пол.

Но знаем, че в днешния забързан и доста друг свят много дами се постанова да се оправят сами в живота, даже да се държат като мъже, да работят наедно с тях, даже и да реализират повече триумфи в професионален проект. Така че дамата да взима по-висока заплата от мъжа напълно не е рядкосрещано събитие през последните години.

И въпреки всичко, естественият инстинкт на дамите им подсказва, че те би трябвало да се погрижат да запазят самочувствието на колегата си, като се престарават в леглото и даже имитират оргазъм. Истината е обаче, че с това деяние дамата още повече потиска мъжа, тъй като той постоянно усеща престорения оргазъм.

Според изследване, извършено през 2020 година в Университета във Флорида, 1 на всеки 5 дами постоянно симулира оргазъм, почти 4 пъти месечно. Според проф. Джесика Джордан, която е била част от екипа, водили проучването, най-големият проблем на дамите е, че се концентрират доста повече върху потребностите на колегата си в секса, в сравнение с върху своите лични. А когато мъжът не може да покрие днешните показа за неустрашимост, обстановката става още по-сложна, тъй като дамата се усеща длъжна да му вдъхне повече убеденост най-малко на добър ухажор.

Проф. Джордан прибавя, че за това не носи виновност нито мъжът, нито дамата, а всеобщите разбирания за неустрашимост и богатство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР