Да си богат и известен означава да имаш всичко, което

...
Да си богат и известен означава да имаш всичко, което
Коментари Харесай

Няма място за любов! Звездите, чиято кариера им е коствала романтични връзки

Да си богат и прочут значи да имаш всичко, което поискаш, нали? Не напълно: за тези пет холивудски звезди, славата постоянно е идвала с цената на любовта. Ето какво споделят те за резултата, който работата е имала върху сантименталните им връзки:

Флоренс Пю

Днес Флоренс Пю е една от най-ярките звезди на филмовата сцена - с функции в шлагери като " Малки дами ", " Midsommar " и " Черната вдовица " актрисата се трансформира в фаворитка на милиони. За да реализира този триумф обаче, тя дълго време останала отдадена напълно на кариерата си. Флоренс споделя, че в продължение на години в живота ѝ имало място единствено за една огромна обич - актьорското майсторство. " Като по-млада предупреждавах всичките ми гаджета, че кариерата ми е по-важна от тях, " споделя тя. За благополучие в днешно време Фло очевидно има повече време за романтика: актрисата към този момент година излиза с артиста Зак Браф и в случай че се съди по думите ѝ, не би могла да е по-щастлива. 

Виж още: Става съществено: Папараци издебнаха Бен Афлек, артистът избира годежен пръстен

Шон Мендес

Друга звезда, жертвала любовта в името на кариерата си, е музикантът Шон Мендес. В песента си от 2016 година – " Don't Be A Fool " ( " Не бъди глупава " – бел. прев.), той споделя за сантиментална връзка, пропаднала поради работните му задължения. " Глупаво е да ме чакаш, " пее Шон. " Знам, че не искаш да го чуеш, само че постоянно съм напът. " Днес артистът явно  е разкрил метод да съвместява музиката и девойките, тъй като към този момент две години излиза със звездата Камила Кабейо. Нещо повече - в новия си албум той даже ѝ посвещава няколко песни, в които пее за възприятията си към нея...

Виж още: Новата холивудска двойка? Папараци уловиха Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм да се закачат 

Кристен Стюарт

Ако някои звезди наподобява са прекомерно заети за обич, то при други нещата стоят малко по-различно. През 2012 година Кристен Стюарт провокира скандал, като се оказа забъркана не с един, а с цели двама свои сътрудници. Тогава тя излизаше с половинката си от " Здрач " – Робърт Патинсън, и двамата бяха любимци на почитателите. По време на фотосите на " Снежанка и ловеца " обаче актрисата стартира спекулация с режисьора на продукцията – Рупърт Сандърс (който на собствен ред бе женен с дете...). Тайната им излезе нескрито, когато папараци снимаха двамата дружно, и медиите избухнаха със публикации по тематиката. Съпругата на Рупърт му елементарни, само че абсурдът коства на Кристен връзката ѝ с Робърт...

Виж още: Плановете ми за есента VS Делта: Мрежата избухна с мемета 

Дженифър Анистън

Изневерите на снимачната площадка наподобява не са нещо извънредно за Холивуд. В един от най-обсъжданите любовни триъгълници на всички времена актрисата Дженифър Анистън бе изоставена от половинката си Брад Пит. Причината? Аферата му с Анджелина Джоли, която стартира, до момента в който двамата снимаха кино лентата " Мистър и мисис Смит ". Макар да обичахме Бранджелина (както бе общото име на Брад и Анджелина, обещано им от феновете) няма по какъв начин да отречем, че постъпката им по отношение на Джен бе (меко казано) кофти. За благополучие звездата от " Приятели " очевидно се е съвзела и през днешния ден наподобява по-уверена и щастлива от всеки път. " Не тая неприятни усеща към никого, " споделя тя. " Понякога нещата просто се случват. "

Дженифър Лорънс

Не всички звездни раздели са трагични - от време на време двамата сътрудници просто се оказват прекомерно заети. Такъв е казусът с актьорите Дженифър Лаурънс и Николас Холт, които се влюбват по време на фотосите на " Х Men: Първа вълна " през 2011 година Джен и Николас излизат дружно няколко години и по думите на актрисата са " като най-хубави другари ". За страдание с възходящата популярност на звездата от " Игрите на глада " все по-често ѝ се постанова да е надалеч от половинката си. В последна сметка двамата се разделят през 2014, само че остават близки. " Ник беше ужасно гадже, " безапелационна е Джен.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР