Да се разчита, че това ще се случи скоро -

...
Да се разчита, че това ще се случи скоро -
Коментари Харесай

Според топ военен експерт разпадът на Русия е неизбежен, но ето как ще я разпарчетосат

Да се разчита, че това ще се случи скоро - е върхът на неразумното, счита Петр Черник Разпадът на Русия е неминуем, само че този развой може да отнеме даже десетилетие. Това мнение показва военният специалист Петр Черник, предава Канал 24, съобщи УНИАР.

„ Решението за намаление на стратегическия геополитически статут на Русия е взето. Преди всичко в англосаксонския свят. А ние, украинците, просто ще отнесем в гроба последното отражение на московския империализъм “, отбелязва той. Това би могло да се случи и за един ден. Съветският съюз умря за три дни. Въпреки това да се разчита на подобна  изненада би бил върхът на неразумното ", разяснява специалистът.

Черник прецизира, че окончателното решение за цялостното раздробяване на Русия към момента не е взето. Той се концентрира върху " пустия Сибир ", който по-късно може да стане част от Китай. Затова Черник го назовава „ новият разсънен хегемон “.

Според военния специалист сега американците се занимават с доктринално схващане какво би трябвало да вършат с Китай: „ Когато дадат отговор на този въпрос, а те неизбежно ще го дадат, тогава ще бъде взето решението за разпадането на Русия “.

Припомняме, че по-рано, след сполучливото контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна, беше обявено за съветският президент Владимир Путин, че стартира да трансформира позицията си във връзка с договарянията с Киев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР