Да се приеме удължаване на удължаването е по-добро и времето

...
Да се приеме удължаване на удължаването е по-добро и времето
Коментари Харесай

Каримански заплаши: Ще се наложи да връщаме пари на Европа

" Да се одобри удължение на удължаването е по-добро и времето е задоволително, и това би трябвало да се случи. След това да се стартира подготовката на бюджета за следващата година. Да се даде единодушие на кабинета да употребява при потребност заемообразно пари от фискалния запас, с цел да няма напрежение след 10 юни.

Това предложиха по Би Ти Ви финансистът Любомир Каримански и президентът на КНСБ Пламен Димитров. Според финансиста неизпълнението на финансовата стратегия за 8 милиарда лв. към този момент е покрило плашещия до скоро недостиг от 6 милиарда лв..

„ Абсурдно е да се извърши финансовата стратегия до края на годината, само че по този начин ще се наложи да връщаме пари на Европа “, предизвести Каримански.

Синдикалистът Пламен Димитров пък изиска какъвто и да е бюджет, който да размрази приходите, защото инфлацията се е забавила, само че още е висока. Според него, тези проблеми вълнуват хората и защото не виждат решение, доста системи са подготвени да стачкуват, в случай че това не се случи преди 10 юни.

Каримански пък настоя когато се готви новия бюджет, в него да се заложат целите ни за устойчивостта на бизнеса средата у нас, тъй като продължаваме да нямаме вложения и да гоним вложители. Като съществена причина за това той уточни липса на правила и нереформираната правосъдна система.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР